İtemsatış'ta ilan satılmadan satış yapıldığı için 650 TL dolandırılmak

Peki Emniyete nasıl şikayette bulunabilirim 650 tl gibi bir paradan veya sanaldan dolandırılmaya bakarlarmı
Eğer itemsatıştaki bir alıcıya sattıysanız itemsatış herhangi bir mahkemeye verme durumunda size alıcının bilgilerini veriyor. Ama olay itemsatış kapsamında olmadığı için açacağınız davada alıcının adını size verirler mi? Bence vermezler ama deneyebilirsiniz.
 
Site içi konuşmalarınız mevcutsa o alıcıyı banlamaları gerekir. Hatta TC vs. girildiyse direk o TC ile itemsatış hesabı açamamalarını sağlamaları gerekir ama yapabilecekleri bu. İtemsatış zaten güvenilir satış sağlıyor. Sizin ilan satılmadan itemleri teslim etmeniz kusura bakmayın ama tamamen "enayilik" olmuş. İtemsatış desteğe tekrardan düzgünce yaşadığınız sorunu belirtin. Site içi konuştuysanız zaten konuşmaları bulabilirler. Ürünü teslim ettiğinize dair video vs. kanıtta sunabilirseniz en azından başkalarını dolandırmasını engellemiş olursunuz. Teslim ederken video bile çekmediyseniz zaten bir su iyi gelir. En azından az zararla insanlara güvenilmeyeceğini erkenden tecrübe etmiş oldunuz.
 
Site içi konuşmalarınız mevcutsa o alıcıyı banlamaları gerekir. Hatta T.C. vs. girildiyse direk o T.C. İle İtemsatış hesabı açamamalarını sağlamaları gerekir ama yapabilecekleri bu. İtemsatış zaten güvenilir satış sağlıyor. Sizin ilan satılmadan itemleri teslim etmeniz kusura bakmayın ama tamamen "enayilik" olmuş. İtemsatış desteğe tekrardan düzgünce yaşadığınız sorunu belirtin. Site içi konuştuysanız zaten konuşmaları bulabilirler. Ürünü teslim ettiğinize dair video vs. kanıtta sunabilirseniz en azından başkalarını dolandırmasını engellemiş olursunuz. Teslim ederken video bile çekmediyseniz zaten bir su iyi gelir. En azından az zararla insanlara güvenilmeyeceğini erkenden tecrübe etmiş oldunuz.

Dershanede kendisi bir anda 650 TL'lik sipariş verince kafam dağıldı. Bir anda güvenerek verdim daha önce benden alışveriş yapmamıştı ondan güvendim. Aptal kafam işte. Konuşmalar ve video kaydı mevcut. Kendisine ban atıp geri açıyorlar bende anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğin neresini savunuyorsunuz sitenin yapacağı bir şey yok zaten biliyorum. Onlardan sadece adamı banlamalarını ve uyarmalarını istedim fakat banladılar 2 dk sonra adamın banı açılmış tekrardan benimle dalga geçiyor. Bu mu yani anladım suç bende tamam 10 kişinin demesine gerek yok ama adamlar dolandıran birini mantıken banlaması gerekmiyor mu?

Sonuç olarak size onlar mı dedi ilan açmadan ver diye siteyle alakası olmayan bir olay için bir site üyesini neden banlasınlar ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı