mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Bir sorum olacak, İtemsatış üzerinden Instagram bot, Discord bot vs. gibi ürünleri satanlar bunları nasıl yapıyorlar? Bilen birisi varsa bana anlatabilir mi? Özel programları falan mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Bir sorum olacak, İtemsatış üzerinden Instagram bot, Discord bot vs. gibi ürünleri satanlar bunları nasıl yapıyorlar? Bilen birisi varsa bana anlatabilir mi? Özel programları falan mı var?
Hey Türkiye Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 274 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #2 Bunların abone sistemi gibi bir sistemi var, google entegrasyonu üzerinden çalışıyor. O gmaili bağlı olan insanları kanallarına abone ettiriyorlar. Artı 0 Eksi
Bunların abone sistemi gibi bir sistemi var, google entegrasyonu üzerinden çalışıyor. O gmaili bağlı olan insanları kanallarına abone ettiriyorlar.
Y YakupRois Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 Smm panellerle oluyo Artı 0 Eksi
KS KS mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 Hey Türkiye dedi: Bunların abone sistemi gibi bir sistemi var, google entegrasyonu üzerinden çalışıyor. O gmaili bağlı olan insanları kanallarına abone ettiriyorlar. Genişletmek için tıkla... YakupRois dedi: Smm panellerle oluyo Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Hey Türkiye dedi: Bunların abone sistemi gibi bir sistemi var, google entegrasyonu üzerinden çalışıyor. O gmaili bağlı olan insanları kanallarına abone ettiriyorlar. Genişletmek için tıkla... YakupRois dedi: Smm panellerle oluyo Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ediyorum.