Vaga Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #11 RonPel dedi: Ve save sorunuda olmuyor bu adamlarda. Detaylı videosunu atayım sana Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam TR yama yapabiliyor muyuz?
RonPel dedi: Ve save sorunuda olmuyor bu adamlarda. Detaylı videosunu atayım sana Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam TR yama yapabiliyor muyuz?
5 535780 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 23 Nisan 2024 #12 Torrent oyun oynamakla aynı şey. Gene yapımcı para kazanmıyor. Ancak virüs tehlikesi olmaz. Offline oynayacağım dersen tercih edebilirsin.
Torrent oyun oynamakla aynı şey. Gene yapımcı para kazanmıyor. Ancak virüs tehlikesi olmaz. Offline oynayacağım dersen tercih edebilirsin.
WaLeX Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #13 @Kayra342727 Hocam mesajıma niye beğenmedim ifadesi bıraktınız.Yazdığımda bir sıkıntı mı var ?
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.710 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 24 Nisan 2024 #14 WaLeX dedi: @Kayra342727 Hocam mesajıma niye beğenmedim ifadesi bıraktınız.Yazdığımda bir sıkıntı mı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu hesap ortak olduğu ve çoğu kişi girdiği için hesaplar engellenmiş oluyor Steam tarafından ve şifre değiştirilemiyor.
WaLeX dedi: @Kayra342727 Hocam mesajıma niye beğenmedim ifadesi bıraktınız.Yazdığımda bir sıkıntı mı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu hesap ortak olduğu ve çoğu kişi girdiği için hesaplar engellenmiş oluyor Steam tarafından ve şifre değiştirilemiyor.
WaLeX Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #15 Kayra342727 dedi: Hocam çoğu hesap ortak olduğu ve çoğu kişi girdiği için hesaplar engellenmiş oluyor Steam tarafından ve şifre değiştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum bunu düzelttiğiniz için teşekkürler.
Kayra342727 dedi: Hocam çoğu hesap ortak olduğu ve çoğu kişi girdiği için hesaplar engellenmiş oluyor Steam tarafından ve şifre değiştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum bunu düzelttiğiniz için teşekkürler.