İtemsatış'ta trustyshop güvenilir midir?

• Konuyu başlatan LeF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 4.243
Merhaba, ben Dragon's dogma 2 oyunun paylaşımlı Steam hesabını almak istiyorum. İnternette az araştırdım ve uygun fiyatlı olarak itesmsatış sitesi üzerinden trustyshop satıcısını buldum. İlk defa böyle bir şey yapacağım için emin olmak istedim bu kişi güvenilir mi?

Site linki: Dragons Dogma 2 Deluxe Edition & Sonsuz Gar - 2242634 | İtemsatış
alabilirsin bayadır buradan alışveriş yapıyorum ve bir kere olsun sorun yaşamadım 7/24 kod alabiliyorum

Ne ucuz ne kullanışlı ne de avantajlı. Her şeyin orijinali, kendi hesabınızda olmalı. Ayrıca satıcı için ekstrada bulunayım sana satana kadar sonrası yok! 30 mesajda 1 kere canı isterse dönüş yapar! İlanında otomatik kod sistemi yazar sana sattıktan sonra kodun otomatik değil kendisi araclığıyla aldığını öğrenirsin… Tecrübe edeyim çöpe atacak param var derseniz trustyshoptan alış-veriş yapabilirsiniz.

Ne ucuz ne kullanışlı ne de avantajlı. Her şeyin orijinali, kendi hesabınızda olmalı. Ayrıca satıcı için ekstrada bulunayım sana satana kadar sonrası yok! 30 mesajda 1 kere canı isterse dönüş yapar! İlanında otomatik kod sistemi yazar sana sattıktan sonra kodun otomatik değil kendisi araclığıyla aldığını öğrenirsin… Tecrübe edeyim çöpe atacak param var derseniz trustyshoptan alış-veriş yapabilirsiniz.

Sorunum çözüldü 3 aydan fazldır kullanıyorum.

Sorunum çözüldü 3 aydan fazldır kullanıyorum.

Satıcının o dönemki yoğunluğu sebebiyle olmuş bir durum, 4 aya yakındır bir oyunu oynayabiliyorum. Ne zaman iletişime geçsem kod alabiliyorum. Hatta şu anda bu mesajı yazarken bir kod daha aldım :) Rahatlıkla alış-veriş yapabilirsiniz. Bir oyun için 4 5 kat fazla para dökmenize gerek yok.

Son düzenleme:
Satıcı mesajlara cevap vermediği gibi itemsatışında karşı tarafı hep haklı bulur gibi bir yanı var. Verdiği hesaplar kod istiyor fakat Kod'u alamıyorsunuz. Çevrimiçi ve bilerek cevap vermiyor. Ortalama 6 saatte bir cevap veren satıcı, kesinlikle alışveriş yapmayın diğer satıcılara yönelin ve İtemsatış'tan son alışverişimdir, asla güvenmeyin zaten paralarını almak için satıcıya inanıyorlar.

DOLANDIRICIDIR!
Önceler güvenilir olabilir bilmiyorum ama kendisi beni dolandırdı 4 oyun aldım ikisini teslim etti(çalıntı hesap) diğer ikisini teslim etmiyor ve cevap da vermiyor siteye şikayet ettim satıcıyı haklı buldu şaka gibi sırf 2 tane oyun teslim etti diye siparişim onaylandi iade alamadım eksik teslimat olmasına rağmen ne satıcı ne site yardımcı olmuyor isteyene SS de atarım. Sipariş numarası 5796250

Kendisinden yaklaşık 2 yıldır falan arada sırada alışveriş yaparım hiç mağdur olmadım. Bu tür paylaşımlı hesaplarda save gitmesinden şikayetçiydim hesap gidince save gidiyor çünkü Steam'de save dosyaları hesaplara kayıtlı ve örneğin son 3 ayda Tlou Part 2 ve Black Myth Wukong hesabı aldım ve hesap kendisine aitti çünkü kullanıcı adında mağazanın ismi yazıyordu. Bu tür hesaplar alacaksanız ve 1-2 saatte bitecek oyun değilse buna dikkat edin.

Eğer satışta bir sorun olursa İtemsatış kendisi kolayca iade ediyor zaten. Ayrıca trustyshop mağazası da güvenilir, çok kez alışveriş yaptım sorunlarımda hep yardımcı oldular, ilgilendiler. Sonuç olarak satıcıya güvenebilirsiniz, bir sorun olursa İtemsatış'ın kendisi zaten müdahale ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı