İtemsatış'tan nasıl para kazanılabilir?

Yani sormana bile gerek yok aslında. Zaten yılların sitesi. Millet mesela oyun içi para birimi ve öğeler satıyor. Onun haricinde çoğaltılabilir şeyler var. Mesela Gmail hesabı ama en önermediğim şey, çünkü sattığın Gmail'de birisi suç işlerse gmail'in ilk açıldı yere bakıyorlar. O yüzden takipçi olarak bot satan satıcılarda var. Bunun gibi oyun ve sosyal medya şeyleri daha çok satılıyor.

Yani sormana bile gerek yok aslında. Zaten yılların sitesi. Millet mesela oyun içi para birimi ve öğeler satıyor. Onun haricinde çoğaltılabilir şeyler var. Mesela Gmail hesabı ama en önermediğim şey, çünkü sattığın Gmail'de birisi suç işlerse Gmail'in ilk açıldı yere bakıyorlar. O yüzden takipçi olarak bot satan satıcılarda var. Bunun gibi oyun ve sosyal medya şeyleri daha çok satılıyor.

Cevabı açık sanki hocam. İnsanların para vermeye değer gördüğü bir şeye sahip olmanız gerek ve onu iyi pazarlamanız gerek. İşin zor yanları da bunlar. Ben bir dönem Robux satıyordum kendi bulduğum yol ile pazardan çok daha ucuza alıyordum karı iyiydi ama şu an durumu ne bilemem yapmayı bırakalı yıllar oldu.

Cevabı açık sanki hocam. İnsanların para vermeye değer gördüğü bir şeye sahip olmanız gerek ve onu iyi pazarlamanız gerek. İşin zor yanları da bunlar. Ben bir dönem Robux satıyordum kendi bulduğum yol ile pazardan çok daha ucuza alıyordum karı iyiydi ama şu an durumu ne bilemem yapmayı bırakalı yıllar oldu.
Cevabı açık bence de sen mesela yine oyun içi para birimi satmışsın. Asıl sorulması gereken "nasıl yaparım?", "çok mu uğraştırıcı?", " yapmayı neden bıraktın?" gibi sorular olmalı. Ben olsam öyle yapardım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı