İthal Xiaomi alınır mı?

Bütçe
6000
knk 12 lite almayı düşünüyorum kaçak getirtip ne yaptın telefonu almışmıydın önerirmisin ?

Herkes öyle yapıyor. Telefonlarda uçuk fiyatlar olduğu için insanlar kaçak telefonlara yöneliyorlar. Eğer yakalanırsanız IMEI kara listeye atılır ve bir daha açılmaz. Başka bir IMEI atmalısınız. Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile IMEI silinir, sıfırlama ile silinmez. (istisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.) Bence Xiaomi alacaksan kaçak alacaksın. Korkmayın.

Kanka 12 Lite almayı düşünüyorum kaçak getirtip ne yaptın telefonu almış mıydın önerir misin?

Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.

Kanka 12 Lite almayı düşünüyorum kaçak getirtip ne yaptın telefonu almış mıydın önerir misin?

Hocam ben IMEI atılmış almadığına pişmanım, diğer telefon içimde ukte kaldı, eğer IMEI atılmış telefon alırsan ve o telefona bir şey olduğunda, vah bittik şimdi diyecek duruma düşmeyeceksen al, ben kendime göre IMEI atılmış telefonlar da sıkıntı çıkma ihtimaline %20 veriyorum, az değil ama çok da değil,
Ben başka telefon almam imkansız olduğu için riske atamadım, ama bundan 1 yıl sonra ne olur belli olmaz, eğer bir şey olursa idare edebilirim uğraşırım diyorsan al, içinde benim gibi ukte kalmasın, benim kişisel önerim, sorumluluk almıyorum

MTK işlemciler için onu %50 yapalım.

12 lite ın direnç değişimi ile imeisi birdaha sorun olmamak üzere yapılıyormuş 1 gecedir çok araştırdım valla eminim artık alacağım
bi telefona tr de 12bin verdikten sonra 18bin e iphone 11 alırım daha iyi ama kaçak xiaomi 7 8 e gelirse aşırı mantıklı alayım bakalım deneyim söz yazacağım buraya aldığımda

MTK işlemciler için onu %50 yapalım.
12 lite sd allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…