berat _2901 Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #1 Merhaba arkadaşlar iphone 16 Pro almak istiyorum ama distribütör garantiliye nazaran daha düşük fiyatta olduğu için ithalatçı garantili almak istiyorum PTT AVM'den Apple iPhone 16 Pro 128 GB Beyaz Titanyum (İth - PttAVM bu cihaz. Sizce alınabilir mi?
Merhaba arkadaşlar iphone 16 Pro almak istiyorum ama distribütör garantiliye nazaran daha düşük fiyatta olduğu için ithalatçı garantili almak istiyorum PTT AVM'den Apple iPhone 16 Pro 128 GB Beyaz Titanyum (İth - PttAVM bu cihaz. Sizce alınabilir mi?
Bottom G Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 157 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #2 Resmi satıcı olup olmadığını araştırırsan doğrularsan alınır neden olmkasın. Bottom G dedi: Resmi satıcı olup olmadığını araştırırsan doğrularsan alınır neden olmkasın. Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla sıkıntı yok.
Resmi satıcı olup olmadığını araştırırsan doğrularsan alınır neden olmkasın. Bottom G dedi: Resmi satıcı olup olmadığını araştırırsan doğrularsan alınır neden olmkasın. Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla sıkıntı yok.
berat _2901 Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #3 Bottom G dedi: Resmi satıcı olup olmadığını araştırırsan doğrularsan alınır neden olmkasın. Araştırdığım kadarıyla sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Resmi satıcı olup olmadığını nasıl araştırabilitim.
Bottom G dedi: Resmi satıcı olup olmadığını araştırırsan doğrularsan alınır neden olmkasın. Araştırdığım kadarıyla sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Resmi satıcı olup olmadığını nasıl araştırabilitim.