İthatlatçı garantili PS5 nereden alınır?

LocusCoeruleus

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. 2-3 hafta içerisinde PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Fiyatlara baktığımda ithalatçı garantili ürünlerle Bilkom garantili arasında azımsanmayacak bir fark var.
Bilkom garantili Amazon'da buldum kendisi satıyor 28bin TL. Resmi garanti kulağa hoş gelse de Türkiye'de bu tarz şirketler genelde uğraşmak istemeyip mağdur ediyor bu yüzden bu fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Bunun dışında Kahraman Konsol'da 19500, Flytechnology'de 21000TL.
Ankara'da yaşadığım için flytechnology biraz daha kafama yatıyor gidip elden alabilirim ancak yine İstanbul'da Kahraman Konsol'a da tanıdığımın gitme şansı var. Bu mağazalardan alisveris yapan oldu mu ilgililer mi sorun cikar mi? Bilkom garantili icin 7-8 bin lira fazladan ödemeye gerek var mı sizce?

Öncelikle herkese merhaba. 2-3 hafta içerisinde PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Fiyatlara baktığımda ithalatçı garantili ürünlerle Bilkom garantili arasında azımsanmayacak bir fark var.
Bilkom garantili Amazon'da buldum kendisi satıyor 28bin TL. Resmi garanti kulağa hoş gelse de Türkiye'de bu tarz şirketler genelde uğraşmak istemeyip mağdur ediyor bu yüzden bu fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Bunun dışında Kahraman Konsol'da 19500, Flytechnology'de 21000TL.
Ankara'da yaşadığım için flytechnology biraz daha kafama yatıyor gidip elden alabilirim ancak yine İstanbul'da Kahraman Konsol'a da tanıdığımın gitme şansı var. Bu mağazalardan alisveris yapan oldu mu ilgililer mi sorun cikar mi? Bilkom garantili icin 7-8 bin lira fazladan ödemeye gerek var mı sizce?
Amazon iyidir ama çok fiyat farkı yoksa.

Hocam fiyat farkıyla 2. kol + PSN Plus aliniyor. Sizce bu fiyat farkiyla hangisi mantikli. Digerleri guvenilir mi?

Şu an Bilkom garantili dijital sürüm + Astro Bot oyunu (2500TL) hediyeli paket 24500TL'ye satılıyor. Bende bu paketi Amazon'dan aynı fiyata almıştım ama şu an Amazon'da 26500TL'ye çıkmış o yüzden Beko'dan almak daha mantıklı.

Hocam bu bekodaki ürün fat kasa mı ona göre gidip cfi koduna bakarak alırım. Bilkom garanti hakkında ne düşünüyorsunuz peki ilgililer mi? İnternette baya kötü yorumlar gördüm
@DumpcesTR

Hocam bu Beko'daki ürün fat kasa mı ona göre gidip CFI koduna bakarak alırım. Bilkom garanti hakkında ne düşünüyorsunuz peki ilgililer mi? İnternette bayağı kötü yorumlar gördüm.
@DumpcesTR

Beko'daki ürün Slim kasa CFI-2016b kodlu PS5 hocam. Bilkom garantisi ile ilgili bende birkaç kötü yorum gördüm ama yakın arkadaşım 2 tane DualSense kolunu driftden dolayı servise gönderdi ve yenisiyle değiştirdiler yani kollarda çoğunlukla olumlu dönüşler alınıyor.

Beko'daki ürün Slim kasa CFI-2016b kodlu PS5 hocam. Bilkom garantisi ile ilgili bende birkaç kötü yorum gördüm ama yakın arkadaşım 2 tane DualSense kolunu driftden dolayı servise gönderdi ve yenisiyle değiştirdiler yani kollarda çoğunlukla olumlu dönüşler alınıyor.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim muhtemelen bunu alacağım fiyatı garantili cihaz için baya uygun geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı