İtiraf sayfasına yazılanlardan dolayı dava açabilirler mi?

877084

Femtopat
Arkadaşlar itiraf sayfası vardı, bir tane istek atmis ben de kabul falan ettim bayağıdır kullaniliyor sonra story atılmış işte itiraf yazanlara dava acılacaktir diye. Ben de sınıftaki en yakışıklı kişilere kendi erkek arkadaşlarımı yazdım. Erkeğim ben de bir şey yapabilirler mi? Ben koca okulun boyle bir sayfayi takacagini düşünmuyorum ama fikirlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Itiraf yazanlara dava falan acamazlar hakları yok. Bu sayfayı zaten ogrencilerin verdigi itiraflar icin kullanıyorlar. Göz boyamak icin yapıyorlar her seyi. Rahat olun hicbir sey yapamazlar. Bizim okul da bu hesaplar hakkında acıklama yapmıstı bir sey yapmadılar ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar itiraf sayfası vardı, bir tane istek atmis ben de kabul falan ettim bayağıdır kullaniliyor sonra story atılmış işte itiraf yazanlara dava acılacaktir diye. Ben de sınıftaki en yakışıklı kişilere kendi erkek arkadaşlarımı yazdım. Erkeğim ben de bir şey yapabilirler mi? Ben koca okulun boyle bir sayfayi takacagini düşünmuyorum ama fikirlerinizi alabilir miyim?

İdam cezası gelebilir dikkat !

Suç teşkil eden bir şey yoksa müdür iki azarlar boş işlerle uğraşmayın der en fazla daha bir şey yapamaz.

Geri
Yukarı