İtopya 2. El Ürün Gönderir mi?

Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
König
Merhaba. Ben zamanında İtopya'dan Gigabyte Aorus M2 Fare almıştım. 1,5 yıl civarı kullandım ve çift tıklama gibi sorunlar çıktı. Garantiye gönderdim. Ve bugün babamı arayıp farenin değiştirilmesi gerektiğini ama ellerinde bir tanesi hariç bulunmadığını ve o bir tanenin kutusunun biraz zarar görmüş olduğunu genede gönderelim mi demişler. Babamda bir sıkıntısı yoksa ve 2. el değilse gönderebilirsiniz demiş. Acaba İtopya bana 2. el veya sıkıntılı ürün gönderir mi? Buna benzer bir olay yaşamış var mı?

Mağaza sayfası bu: GIGABYTE AORUS M2 Çift Yönlü RGB Gaming Mouse| ITOPYA.COM

Son düzenleme:
%99, 98 göndermez... İtopya en iyi teknoloji pazar sitelerinden biri ve benim de aralarında en sevdiğim :D Yani İtopya'nın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum... Sadece para iadesi kargo vb'e kötü indirim olmadığı sürece çok yapılacak biryer değil ama yapacağını sanmıyorum...

Başlığı cevaplıyorum. İtopya yapabilir.
%99, 98 göndermez... İtopya en iyi teknoloji pazar sitelerinden biri ve benim de aralarında en sevdiğim :D Yani İtopya'nın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum...

En iğrenci desek daha doğru olur. Müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşamayan çok nadir.

Başlığı cevaplıyorum. İtopya yapabilir.

En iğrenci desek daha doğru olur. Müşteri hizmetleri konusunda sorun yaşamayan çok nadir.
Yok hocam ya. O kadar da değildir.
Ama ikinci el değilde iade ürün gonderebilirler. İncehesap'i sorsaydiniz kesin yaparlar derdim.

Satış sonrası destek adına hiç bir sorun yaşamadım. Çevremdekiler de yaşamadı...

İkinci el ürün göndermeyi hayatta yapmazlar.

Saygılarımla. 🌹🙏
Bende yaşamadım. Yaşayan vardır muhakkak. Amazon'da bile yaşanıyor. Biz yaşamadık belki ondan iyi niyetli yazıyoruz.

Bende yaşamadım. Yaşayan vardır muhakkak. Amazon'da bile yaşanıyor. Biz yaşamadık belki ondan iyi niyetli yazıyoruz.
İyi niyetli değiliz hocacığım. :)

Deneyimlerimiz bu yönde oldu. 🤷‍♂️

Dolayısıyla biz de başımızdan geçenler doğrultusunda yorum yapıyoruz. Dediğiniz gibi mutlaka sorun yaşayan olur. 🥀
Ancak şuan yaşadığım tecrübe sonrası fiyatı uygunsa ki cidden aynı ürün alternatif satıcılara göre çok az bedele satılıyor bazen... Gözüm kapalı alırım. Şimdilik. 🎭

İyi niyetli değiliz hocacığım. :)

Deneyimlerimiz bu yönde oldu. 🤷‍♂️

Dolayısıyla biz de başımızdan geçenler doğrultusunda yorum yapıyoruz. Dediğiniz gibi mutlaka sorun yaşayan olur. 🥀
Ancak şuan yaşadığım tecrübe sonrası fiyatı uygunsa ki cidden aynı ürün alternatif satıcılara göre çok az bedele satılıyor bazen... Gözüm kapalı alırım. Şimdilik. 🎭
Hocam ne güzel emojilerle süslemişsiniz yorumunuzu. Teşekkür ederim. Bende tavsiye ederim İtopya'yi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı