KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Windows'u kendi sitesinden aldıysanız sonsuza kadar geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Yok bilgisayarcıya attırmıştım 40 TL'ye deneme sürümü yükletmiştim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Windows'u kendi sitesinden aldıysanız sonsuza kadar geçerlidir. Genişletmek için tıkla... Yok bilgisayarcıya attırmıştım 40 TL'ye deneme sürümü yükletmiştim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #12 KrafteR boii dedi: Yok bilgisayarcıya attırmıştım 40 TL'ye deneme sürümü yükletmiştim. Genişletmek için tıkla... Yalnız Win 10 deneme sürümü siz kendiniz ücretsiz yapabilirsiniz videolara bakarak. Boşuna para vermişsiniz.
KrafteR boii dedi: Yok bilgisayarcıya attırmıştım 40 TL'ye deneme sürümü yükletmiştim. Genişletmek için tıkla... Yalnız Win 10 deneme sürümü siz kendiniz ücretsiz yapabilirsiniz videolara bakarak. Boşuna para vermişsiniz.
KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yalnız Win 10 deneme sürümü siz kendiniz ücretsiz yapabilirsiniz videolara bakarak. Boşuna para vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaç gb yer alır usbde yüklerken
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yalnız Win 10 deneme sürümü siz kendiniz ücretsiz yapabilirsiniz videolara bakarak. Boşuna para vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaç gb yer alır usbde yüklerken
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #14 En az 8 GB'lik bir USB olmalı 16 GB olursa daha iyi olur.
KrafteR boii Decapat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: En az 8 GB'lik bir USB olmalı 16 GB olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bende de o yok teşekkür ederim hocam bu arada ilgilendiğiniz için benim oturduğum yerdeki bilgisayarcı çok iyi işini iyi yapıyor maşallah ama accık kazıkcı .
Hamza Ensar Sağlam dedi: En az 8 GB'lik bir USB olmalı 16 GB olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bende de o yok teşekkür ederim hocam bu arada ilgilendiğiniz için benim oturduğum yerdeki bilgisayarcı çok iyi işini iyi yapıyor maşallah ama accık kazıkcı .