V vladimirlazarus Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Peşin fiyatına taksit yapıldığı için mecburen buradan alıyorum. Sizce sistem nasıl iş görür mü? AFK-NINE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Peşin fiyatına taksit yapıldığı için mecburen buradan alıyorum. Sizce sistem nasıl iş görür mü? AFK-NINE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Daha ucuzu vatan da bile vardı ancak illaki İtopya'dan almanız gerekiyorsa bilemem. Artı 0 Eksi
KS KS V vladimirlazarus Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Daha ucuzu vatan da bile vardı ancak illaki İtopya'dan almanız gerekiyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Aynen var dediğin gibi fakat yüksek taksitle almak istediğim için itopyaya bakmıştım ama sağol yine de Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Daha ucuzu vatan da bile vardı ancak illaki İtopya'dan almanız gerekiyorsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Aynen var dediğin gibi fakat yüksek taksitle almak istediğim için itopyaya bakmıştım ama sağol yine de