İtopya değişim kararına nasıl devam edilmeli?

bazeninsan

Femtopat
Daha fazla  
240 Hz 2K 32 inç IPS monitörü servise vermiştim son 2 ay garantisi kalmıştı servise verdim değişim verdiler stok yok diye muadil önerisi istedim. 43 inç 4K 144Hz VA monitör verdiler arkadaşlar fikir verir misiniz ne yapayım?

Hocam hakem heyetine gidin bence ayrıca bu nasıl muadil hem yenileme olarak hem de panel olarak aynı bile değil.

Hocam bir eşeklik yapıp dalgınlık ile kabul ettim geri dönüş olmadığını söylediler ne yapacağım.

Hocam geçen bir arkadas aynısını yasamıstı YouTube'da videosu vardı bulup atacağım size.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu arkadasta sizin gibi bir olay yasıyor ama ekran kartı versiyonunu.

Bence hakem heyetine gitmek en mantıklısı.

Ben bunu kabul ettim ama yine de cayabilir miyim? Tüketici hakem heyetine gidersem süreç ne zaman sonuçlanır

Ben bunu kabul ettim ama yine de cayabilir miyim? Tüketici hakem heyetine gidersem süreç ne zaman sonuçlanır.

Hocam süreç uzayabilir hakem heyetinde ama istediğinizi alabilirsiniz sonuç olarak siz bu monitöre boşuna fazla para vermediniz az para verip size verilen monitörüde alabilirdiniz. İşlerimi aksatmamak amacıyla aldım diye savunma yaparsınız.

Ben sizin yerinizde olsam CİMER vb sitelere yazarım. Hakkınızı aramanız en doğal hakkınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…