İtopya değişim maili göndermedi

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
İtopya'dan bir ürün aldım ve hasarlı geldi. Geri yolladım 5 gün beklememi söylediler kayıt için. Bekledim bir gün de geçti hatta hala mail göndermediler. Göndereceklerini söylemişlerdi şimdi ben arayacağım. Hem para veriyoruz hem de mağdur oluyoruz sıkıldım artık böyle şeylerden.

İtopya'dan bir ürün aldım ve hasarlı geldi. Geri yolladım 5 gün beklememi söylediler kayıt için. Bekledim bir gün de geçti hatta hala mail göndermediler. Göndereceklerini söylemişlerdi şimdi ben arayacağım. Hem para veriyoruz hem de mağdur oluyoruz sıkıldım artık böyle şeylerden.
Geri dönüş aldınız mi hocam?

Hocam bende şu an aynı durumdayım maalesef haber alamıyoruz PC'den :D
Yurtiçi Kargo'yla anlaşma yapmaları çok saçma kargodan hasarlı geldi PC. Hocam gelişme olursa yazabilir misiniz bende aynı şekilde yazarım yarın arayacağım müşteri hizmetlerini.

Son düzenleme:
Yurtiçi Kargo'yla anlaşma yapmaları çok saçma kargodan hasarlı geldi PC. Hocam gelişme olursa yazabilir misiniz bende aynı şekilde yazarım yarın arayacağım müşteri hizmetlerini.

5 günü neye göre söylemişler anlamadım.

Değişikmiş.

Ben de Xbox kolu almıştımhasarlı gelmişti. Kurye de hasarlı olduğunu bile bile babaanneme, yaşlı kadına vermiş kargoyu. Geri gönderdim tutanakla kayıt için 5 gün bekleyin dendi bugün 9. gün hala haber yok. Arıyorum teknik incelemede olduğu söyleniyor. Mail atıyorum geri dönüş yapılmıyor. Bugün veya yarın sabah tekrardan arayacağım 2 hafta olacak neredeyse ürünü alalı hala yok elimizde ve ne zaman geleceği de belli değil. Rezillik resmen.

Hocam sizde herhangi bir değişim var mı şu ana kadar? Ben sabah bir daha aramayı düşünüyorum. Sabrım tükenmeye başladı.

hocam sizde bir gelişme oldu mu? Bende tazmin sürecinde olduğunu bir süresinin olmadığı söylendi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı