Elektronik İtopya "EFFFSANE" Kasım Fırsatları

Neyse bakalım belki de Curved VA ya ikna eder onu alırım.

Siz bilirsiniz hangimiz Gigabyte olanı önce alırsak yorumlarımızı buraya yazalım olur mu?

Olur etiketlerseniz bakarım. Gigabyte almayadabilirim belki babamın kartta para yoktur. Yarın bilgisayarım geliyor ama monitör olmadığı için 3-4 gün öyle bekleyecek.

Her site indirim diyor ama kimse kusura bakmasın %5-10 indirimi büyük indirim diye duyurmak gerçekten çok yazık ya. Çoğu zaten indireceğine bindirmiş kazık fiyatları sağolsunlar.

Olur etiketlerseniz bakarım. Gigabyte almayadabilirim belki babamın kartta para yoktur. Yarın bilgisayarım geliyor ama monitör olmadığı için 3-4 gün öyle bekleyecek.
Gigabyte alırsanız dedim hocam. Ben de sistem sipariş ettim belki ben de alamam benim de babamın kartta parası olmayabilir. Monitör almaazsam da bir kaç aylığına şimdiki sistemindeki monitörü kullanırım çevirisiyle 7-10 yıllık var en az. Benim sistem de bir kaç güne gelir inşallah. Ayıptır sorması hangi sistemi aldınız link atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…