Son iki üç etkinlikte kayda değer bir şey yoktu benim açımdan.
Evet, sürekli olarak büyük indirimler yapamazlar ama öyle bir hava katılıyor ki etkinliklere (sayaçlar, duyurular vb.) siz de bir şey olacak diye bekliyorsunuz.
Öyle stoklar tükendi gibi bir muhabbet de yok çünkü dakikası dakikasına giriyordum her seferinde.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Yarın yani cuma günü saat 18.00 da aktif olacak. Beklentinizi olabildiğince düşük tutun. %10 indirim bekliyorum. (B)indirimler bizi bekliyor, (b)indirim görmekten ciğerim soldu. (B)indirim üstüne (b)indirim.
Bir kaç ay önce Blackshark v2 x'i 400-500TL'ye satıyorlardı, umarım yine o fiyatlara düşmez çünkü 3-4 gün önce gameofzone'dan Sharkoon Rush ER40 aldım ve memnunum, ama asıl almak istediğim Blackshark v2 x idi. Fiyatı düşerse çok kötü hissederim
Birkaç ay önce Blackshark V2 X'i 400-500TL'ye satıyorlardı, umarım yine o fiyatlara düşmez çünkü 3-4 gün önce Gameofzone'dan Sharkoon Rush ER40 aldım ve memnunum, ama asıl almak istediğim Blackshark V2 X idi. Fiyatı düşerse çok kötü hissederim
Bir kaç ay önce Blackshark v2 x'i 400-500TL'ye satıyorlardı, umarım yine o fiyatlara düşmez çünkü 3-4 gün önce gameofzone'dan Sharkoon Rush ER40 aldım ve memnunum, ama asıl almak istediğim Blackshark v2 x idi. Fiyatı düşerse çok kötü hissederim