İtopya ekran kartı iade/değişim süreci

• Konuyu başlatan llyon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.593
Bende ondan korkuyordum eher iade yaparlarsa işiniz cidden cok zor umarım ellerinde vardır dua edinki inşallah vardır.
Türkiye'de çakalların dolu olduğunun farkındayken, dua edin, inşallah ellerinde vardır felan biraz imkansızı istemek olmuyor mu ? Adamlar 2060'ları şuan 10-12k'dan aşşağı satmıyorlar, arkadaş 3K vermiş zamanında. Sanmıyorum değişim yapsınlar, paranı iade edeceklerdir fakat bir yere başvursanda sonuç çıkar mı ? Sanmam, devlet bunlara yataklık etmeseydi bu kadar sorun zaten olmayacaktı ki hala yataklık etmeye devam ediyorlar, edecekler. Paralar böyle dönüyor, devlet büyüğümüz boşa dünyanın en zengin 500'ü arasında değil :)

Türkiye'de çakalların dolu olduğunun farkındayken, dua edin, inşallah ellerinde vardır falan biraz imkansızı istemek olmuyor mu? Adamlar 2060'ları şu an 10-12K'dan aşağı satmıyorlar, arkadaş 3K vermiş zamanında. Sanmıyorum değişim yapsınlar, paranı iade edeceklerdir fakat bir yere başvursanda sonuç çıkar mı? Sanmam, devlet bunlara yataklık etmeseydi bu kadar sorun zaten olmayacaktı ki hala yataklık etmeye devam ediyorlar, edecekler. Paralar böyle dönüyor, devlet büyüğümüz boşa dünyanın en zengin 500'ü arasında değil :)

Zaten para iadesi yapsalarda aldıgı ilk aldıgı gibi aynı parayı vercekler bir de.

Eğer değişim vermez iade derlerse senin kartını yada muadilini iceren sistem hala stoktaysa ekran görüntüsü al hakem heyetine başvur. 3000 lira o zaman kac dolara denk geliyordu simdi kaç dolara denk geliyor. 1 kurus artan dolar için bin lira zam yapıyorlar ama tüketicinin parasi pul olmuş, zaten sattıkları mal bozulmuş falan umurlarinda olmuyor.

Türkiye'de çakalların dolu olduğunun farkındayken, dua edin, inşallah ellerinde vardır felan biraz imkansızı istemek olmuyor mu ? Adamlar 2060'ları şuan 10-12k'dan aşşağı satmıyorlar, arkadaş 3K vermiş zamanında. Sanmıyorum değişim yapsınlar, paranı iade edeceklerdir fakat bir yere başvursanda sonuç çıkar mı ? Sanmam, devlet bunlara yataklık etmeseydi bu kadar sorun zaten olmayacaktı ki hala yataklık etmeye devam ediyorlar, edecekler. Paralar böyle dönüyor, devlet büyüğümüz boşa dünyanın en zengin 500'ü arasında değil :)
Orası öyle tabi nerden baksen haklısın ama bende böyle duramam yani sende beni anla yada bu konuyu okuyanlar için geçerli. Ben yerimde duramam devlet ne kadar yardımcı olmasada hakkımı sonuna kadar savunmam lazım

Eğer değişim vermez iade derlerse senin kartını yada muadilini iceren sistem hala stoktaysa ekran görüntüsü al hakem heyetine başvur. 3000 lira o zaman kac dolara denk geliyordu simdi kaç dolara denk geliyor. 1 kurus artan dolar için bin lira zam yapıyorlar ama tüketicinin parasi pul olmuş, zaten sattıkları mal bozulmuş falan umurlarinda olmuyor.
Bu çok mantıklı olur. Elini güçlendirebilecek tek hareket olabilir. Ekran kartlı sistemlerin görüntüsünü al, topla, sunarken de ellerinde var, stokladıkları için beni mağdur ediyorlar gibisinden başvuruda seni haklı çıkarabilecek tek hareket sanırım.

Bu çok mantıklı olur. Elini güçlendirebilecek tek hareket olabilir. Ekran kartlı sistemlerin görüntüsünü al, topla, sunarken de ellerinde var, stokladıkları için beni mağdur ediyorlar gibisinden başvuruda seni haklı çıkarabilecek tek hareket sanırım.
Aynen katılıyorum iade gerçekleştirilerse bunu konuyu dikkate alacağım

Servisten değişim ya da iade çıkan kart için, satıcı istediğini seçemez. Bu seçeneği müşteri belirler. Aynısı vermek zorundalar. Yok ise, dengini vermek zorundalar. Vermiyorlar ise, THH başvurunuz. Para iadesini kesinlikle kabul etmeyiniz.

İaden kabul olduysa sorun yok bir şekilde çözülür. Mining yapmışsın deyip iade dışı bırakmasınlarda :)
Öyle gülücük falan koymaya gerek yok, mining vb birşey yapsaydım ki bunu açıkçada belirtirdim. Burda yanlış algılara gerek yol buraya sadece diğer insanların bilgisine ihtiyaç duyugum in fikir danışmak amacıyla yazdım, Kartımda herhangi bir mining vb uygulama hiç kullanılmadı. Genellikşe oyun ağırlıklı ve edit üzerine kart kullanımımı gerçekleştiriyorum. :) sevgili arkadaşım
Servisten değişim ya da iade çıkan kart için, satıcı istediğini seçemez. Bu seçeneği müşteri belirler. Aynısı vermek zorundalar. Yok ise, dengini vermek zorundalar. Vermiyorlar ise, THH başvurunuz. Para iadesini kesinlikle kabul etmeyiniz.
Yorum için teşekkür ediyorum. Kesinlikle iade düşünmüyorum.

Öyle gülücük falan koymaya gerek yok, mining vb birşey yapsaydım ki bunu açıkçada belirtirdim. Burda yanlış algılara gerek yol buraya sadece diğer insanların bilgisine ihtiyaç duyugum in fikir danışmak amacıyla yazdım, Kartımda herhangi bir mining vb uygulama hiç kullanılmadı. Genellikşe oyun ağırlıklı ve edit üzerine kart kullanımımı gerçekleştiriyorum. :) sevgili arkadaşım

Yorum için teşekkür ediyorum. Kesinlikle iade düşünmüyorum.
Niye kendini böyle tiplere karşı savunuyorsun ki? Kıskançlıktan istiyorlar ki millet donuna kadar kaybetsin. Sanane birader adam ister kartı mining de kullanir ister oyun oynar ister sarılır yatar. Sen parayı öderken adama sakın dolara yatirma yoksa geri alırım, sakın borsaya koyma, parayı sadece yeme- içme için kullanacaksin diyor musun, demiyorsun. Ee o zaman dertleri ne? Sanki balığın sırtına binip illa uçacaksin diyoruz...
Öyle hocam bir de stokçulukla suçlanırlar belki.
İaden kabul olduysa sorun yok bir şekilde çözülür. Mining yapmışsın deyip iade dışı bırakmasınlarda :)
Aslında yargıya erişim kolay olsa bunu demelerinde de problem olmazdı. Zira bunu ispatin yolu yok. Bilirkisiye gidince bilirkişi böyle bir durumun tespit edilme imkanı yok diye rapor sunacak mahkemeye. Yargılama giderleri vs derken bir kart olacak mi sana iki kart. Temel haklarimizi savunmak bile parayla olduğu için zaten satıcılar böyle davranabiliyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı