Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #11 Samsung'da bu tam tersi. Ürün gelmeden e-fatura'yı yolluyorlar.
ByKemalDD Hectopat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 270 Çözümler 2 Yer Merzifon/Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilikde Prof. 13 Kasım 2019 #12 Normalde direk satın alınca maile düşüyor e-fatura ama sıkıntı olmaz. Firma ile iletişime geçince direk gönderecektir.
Normalde direk satın alınca maile düşüyor e-fatura ama sıkıntı olmaz. Firma ile iletişime geçince direk gönderecektir.
P Pcisleripc Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 78 13 Kasım 2019 #13 kudal dedi: Neden 1 hafta sonra yolluyorlar, hiç anlamış değilim. Ne yani? Hemen iade etmeyelim diye mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam Bugün elime ulaştı işlemci haftaya e-fatura geleceğini söylediler.
kudal dedi: Neden 1 hafta sonra yolluyorlar, hiç anlamış değilim. Ne yani? Hemen iade etmeyelim diye mi? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam Bugün elime ulaştı işlemci haftaya e-fatura geleceğini söylediler.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #14 Ben kasa ve monitör aldım ve 1-2 hafta sonrası mail yoluyla e-fatura elime ulaştı.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 13 Kasım 2019 #15 1-2 hafta sonra faturayı yolluyorlar. İade politikası 14 gün içerisinde geçerli. Ürün iade kargolarken yanında faturayıda istemeleri çok garip. Biz ne uğraşacağız sen uğraş dermişcesine .
1-2 hafta sonra faturayı yolluyorlar. İade politikası 14 gün içerisinde geçerli. Ürün iade kargolarken yanında faturayıda istemeleri çok garip. Biz ne uğraşacağız sen uğraş dermişcesine .