İtopya garanti sistemi nasıl işliyor?

İtopya satış sonrası dandik görünüyor forumda. Garanti sürecinde mağazaya gidicen götürücen kasayı arabayla. Başka yerlerde var Sinerji QP Bilişim İnventus Vatan. İnventus iyi diyorlardı garanti sürecine.

Daha önce itopyayla bir alışverişim olmadı tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle bahsettiğim gibi olacak yanlışım olursa affola. Telefon ile MH bağlanıp durumu izah edeceksin onlarda cihazı taraflarına göndermedi isteyecekler ve onlara gönderebilmen için anlaşmalı kargolarından gönderebileceğin bir kargo kodu verilecek sende bu kodla cihazı onlara göndereceksin. Ürünü göndermeden önce imkanın varsa bir flash belleğe sorunun videosunu çek açık açık belirt ve ne yapılması istediğini de yaz. Bu flash belleğide görünebilecek bir yere koy. Ürünün onlara gittiğinde büyük ihtimalle onlarda kendilerince bakarlar ama çözüm için onlarda ürünleri hangi markaya aitse o markanın yetkili servisine gönderirler. Yetkili servis bakar çözülebilecek bir şeyse çözmeye çalışır veya ürün arızalıdır değişim kararı verilir ürün değişir. Sen ürünü gönderdikten sonra belirli aralıklarla arayıp bilgi almaya çalış. Ben İncehesaptan ekran kartı aldım biraz ısınma sorunu vardı. Kartı incehesapa gönderdim bende sistem böyle ilerledi büyük ihtimalle sende de böyle olacak. Kolay gelsin, inşallah en kısa sürede çözüme ulaşırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı