İtopya iade rezilliği

neurasthensjhen

Hectopat
Selam arkadaşlar,

1.5 Hafta önce İtopya.com'dan Razer mouse aldım, bana UPS Kargo ile gönderimini yaptılar (gördüğüm en kötü kargolardan biri) 3 iş günü içinde geldi. Ürünü denedim, ürün elime küçük geldi ve elimi sıkıştırıyordu. Bundan dolayı iade etmek için İtopya'yı aradım fakat İtopya'ya ulaşmak tam anlamıyla çile. Yarım saatte müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz.

Her neyse bağlandık, iade kodu vs. aldık. Ben ürünü ertesi gün sıkıntısız bir biçimde gönderimini sağladım. Arkadaşlar bugün itibarıyla bir hafta oldu göndereli, neyse ki iade kabul edilmiş. Ben de mail yazdım, dedim ücret iadesi ne zaman gerçekleşir diye. Bana ürünün yetkili servise gönderildiğini, ürünün inceleneceğini söylediler Arkadaşlar hayatımda ilk defa bir şeyi iade ederken bu kadar güçlük çektiğimi hatırlıyorum. 20 iş günü içerisinde incelenip sorun çıkmazsa vs. iade edilir dendi.

Bugüne kadar Gaming ürünleri satan 3-5 firmadan ürün aldım, iade genellikle 3-5 gün içerisinde gerçekleşiyordu. Bu firma tam anlamıyla rezalet arkadaşlar. Eğer bu firmadan ürün almayı düşünüyorsanız 2 kere düşünün arkadaşlar.

İtopya'dan mouse alman saçma doğrusu İtopya PC toplama odaklı bir site bence mouse vb için Trendyol'dan alışveriş yapmalısın.

Ben alttaki sistemi İtopya'dan topladım:

AMD R5 2600 8x2 Corsair 3200 MHz RAM
B450M Gigabyte S2H
GTX 1050 Ti
Seagate 1TB Barracuda
Samsung EVO 500 GB
BenQ Zowie 21.5 inç 144 Hz monitör
Corsair Delta Kasa

İşlemci: İ7 9990K + B450 anakart -Bu parçaların linkini atar mısınız ben de toplamak istiyorum. (İmzanızda yazıyorlardı da.)

6 GB RX570, James Donkey monitör, İ7 9900k, B450 anakart.. İtopya'dan neden alışveriş yapmamalıyız sorusunun cevabı.

Topladığınız sistemin parçaları gayet uyumlu. Ben de o tarz bir sistem toplamak istiyorum. Rica etsem linklerini atabilir misiniz?

(!)

"UPS Kargo ile gönderimini yaptılar (gördüğüm en kötü kargolardan biri)" bu kısımdan sonrasını ciddiye alamadım ancak şunu diyebilirim ki İtopya PC toplamak için daha uygun bir satıcı diye biliyorum ve müşterileri hizmetlerinin muhteşemliğini göze alarak alışveriş yapmanız gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…