İtopya iade rezilliği

Hocam İtopya'dan mouse alınmaz diye bir kaide mi var yoksa ben mi bilmiyorum ?

Sistemi nasılda değiştirmiş hemen, forumda senin gibi yalancı çocuklara ihtiyaç yok, yaşında büyük ihtimal 12-13. Göz ardı edilmeyi hak ettin dostum. Birde her yazında ''efenim'' yazman aşırı cringe.

İlk başta sistemi bu değildi, B450 anakarta kendi icat ettiği İ7 9990K takmaya çalışıyodu bir kaç saat önce.

İtopya ile 2 kere yolum kesişti.
1- Kulaklık için webten satın almıştım ve ertesi gün iptalini gerçekleştirdim 3-4 gün sonrasında param hesabıma geçti.
2- Arkadaşımın kulaklık iadesi olduğunu öğrendiğim de ilk kez dükkanlarına gitmem gerekti ve inanılmaz bir izdihamsı kalabalık vardı.(Bu daha 2 hafta önce oldu)

UPS gördüğün en kötü kargolardan biri diyorsa daha MNG Aras Yurtiçi PTT gibi kargolarla tanışmamışsın.

UPS gördüğün en kötü kargolardan biri diyorsa daha mng aras yurtiçi PTT gibi kargolarla tanışmamışsın.

Kötü, İstanbul'da şube sayısı çok az. Müşteri hizmetlerine bağlanmak için yarım saat bekliyorsunuz. En iyileri bana göre bunlar: Yurtiçi, Aras, MNG, Kolay Gelsin.

Ben de güç kaynağını oradan almıştım çok iyi kargolanmıştı, incehesap'tan aldığım anakartta ise sadece asus'un kendi kutusu vardı. Şans işi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…