4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 22 Kasım 2023 #1 İtopya'dan sipariş ettiğim hazır sistem kargoya verildi bende Windows USB'si hazırladım ama acaba İtopya işletim sistemi kuruyor mu?
İtopya'dan sipariş ettiğim hazır sistem kargoya verildi bende Windows USB'si hazırladım ama acaba İtopya işletim sistemi kuruyor mu?
paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 442376 dedi: İtopya'dan sipariş ettiğim hazır sistem kargoya verildi bende Windows USB'si hazırladım ama acaba İtopya işletim sistemi kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız bilgisayarın linkini atar mısınız?
442376 dedi: İtopya'dan sipariş ettiğim hazır sistem kargoya verildi bende Windows USB'si hazırladım ama acaba İtopya işletim sistemi kuruyor mu? Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız bilgisayarın linkini atar mısınız?
4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 22 Kasım 2023 #3 paricfy dedi: Satın aldığınız bilgisayarın linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasım indiriminde 12ye almıştım bayağı artmış fiyatı.
paricfy dedi: Satın aldığınız bilgisayarın linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasım indiriminde 12ye almıştım bayağı artmış fiyatı.
4Glory Decapat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 Lisanssız olarak 30 günlük ücretsiz sürümü kurarak gönderiyorlar.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 442376 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasım indiriminde 12ye almıştım bayağı artmış fiyatı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Kasım ayındayız bu nasıl fiyat artışı hem efsane cuma indirimi bu cuma değil mi siz ayın kaçında aldınız?
442376 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasım indiriminde 12ye almıştım bayağı artmış fiyatı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Kasım ayındayız bu nasıl fiyat artışı hem efsane cuma indirimi bu cuma değil mi siz ayın kaçında aldınız?
paricfy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #6 442376 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasım indiriminde 12ye almıştım bayağı artmış fiyatı. Genişletmek için tıkla... Önceki yıl yanında lisanslı windows ve 3 aylık gamepass falan veriyorlardı. Kaldırılmış veya bunda yok sanırsam.
442376 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Kasım indiriminde 12ye almıştım bayağı artmış fiyatı. Genişletmek için tıkla... Önceki yıl yanında lisanslı windows ve 3 aylık gamepass falan veriyorlardı. Kaldırılmış veya bunda yok sanırsam.
4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 22 Kasım 2023 #7 Mr.Anyone dedi: Hocam zaten kasım ayındayız bu nasıl fiyat artışı hem efsane cuma indirimi bu cuma değil mi siz ayın kaçında aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam 13'ünde aldım indirim 2-19 Kasım arasıydı.
Mr.Anyone dedi: Hocam zaten kasım ayındayız bu nasıl fiyat artışı hem efsane cuma indirimi bu cuma değil mi siz ayın kaçında aldınız? Genişletmek için tıkla... Hocam 13'ünde aldım indirim 2-19 Kasım arasıydı.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #8 442376 dedi: Hocam 13'ünde aldım indirim 2-19 Kasım arasıydı. Genişletmek için tıkla... 3 günde fiyatını 3'te iki arttırmak işte bunu her şerefli (!) insan yapamaz.
442376 dedi: Hocam 13'ünde aldım indirim 2-19 Kasım arasıydı. Genişletmek için tıkla... 3 günde fiyatını 3'te iki arttırmak işte bunu her şerefli (!) insan yapamaz.
4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 22 Kasım 2023 #9 Mr.Anyone dedi: 3 günde fiyatını 3'te iki arttırmak işte bunu her şerefli (!) insan yapamaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam o kısmı bende anlamadım nasıl o kadar arttığını
Mr.Anyone dedi: 3 günde fiyatını 3'te iki arttırmak işte bunu her şerefli (!) insan yapamaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam o kısmı bende anlamadım nasıl o kadar arttığını
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #10 442376 dedi: Evet hocam o kısmı bende anlamadım nasıl o kadar arttığını Genişletmek için tıkla... Burada normal artık neyse siz yine iyi almışsınız güle güle kullanın hocam.
442376 dedi: Evet hocam o kısmı bende anlamadım nasıl o kadar arttığını Genişletmek için tıkla... Burada normal artık neyse siz yine iyi almışsınız güle güle kullanın hocam.