İtopya kargo eksik geldi

sefae.9

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'dan aldığım hazır sistem parça kutuları elime ulaştı, kasa gelmedi. Teslimat bilgisinde 2 koli var ama elime 1 tanesi ulaştı ve teslim edildi gozukuyor. Kasa gelir mi? Kargo ile iletişime mi gecmeliyim?

İtopya'dan aldığım hazır sistem parça kutuları elime ulaştı, kasa gelmedi. Teslimat bilgisinde 2 koli var ama elime 1 tanesi ulaştı ve teslim edildi gozukuyor. Kasa gelir mi? Kargo ile iletişime mi gecmeliyim?
İki kargo içinde ayrı ayrı takip linki göndermişlerse ayrı ayrı gelir.

Burada konu açtığında sana hiçbir şekilde yardımcı olamayacağız Yapmanız gereken kendilerine sormak biz ne yapabiliriz ki? İtopya çalışanı varsa aramızda orası başka tabi.

Kargo ile iletişime geç, büyük ihtimal koli onlarda ve yarın dağıtımda gönderirler ama emin olmak için kargo yerini ara ve belirt, olmadı gider kendin alırsın

Bizimle eğleniyor musun sen?
Yani onlara ulaşman gerek random bir insan nasıl bilsin.

Son düzenleme:
@sefae.9 Hocam aynı sorunu bugün itibariyle bende yaşadım kutular geldi kasa yok. Hallettiyseniz eğer yardımcı olursanız sevinirim.

@sefae.9 İstanbul'dan Antalya'ya gelicek kargo. İstanbul'u arıyorum bizde değil diyorlar. Antalya'yı arıyorum bizde değil diyorlar. Bazıları bayramdan sonra gelir diyor. Bu sinirle kalkıp İstanbul'a gitcem o hale geldim.

@sefae. 9 İstanbul'dan Antalya'ya gelecek kargo. İstanbul'u arıyorum bizde değil diyorlar. Antalya'yı arıyorum bizde değil diyorlar. Bazıları bayramdan sonra gelir diyor. Bu sinirle kalkıp İstanbul'a gideceğim o hale geldim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…