€ €rkut Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 17 5 Nisan 2020 #11 Emre5959 dedi: Ben İtopya'ya 3 kez klavye iade ettim, not olarak belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Şikayeti oraya yazan arkadaş hijyenik ürün olduğu için klavyemi almadılar yazmış o yüzden ekledim. Tgyokty dedi: Arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle. Bu kadar şikayet varken neden forumda bu site yasaklanmıyor? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısınız ama iş paraya bakıyor işte.
Emre5959 dedi: Ben İtopya'ya 3 kez klavye iade ettim, not olarak belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Şikayeti oraya yazan arkadaş hijyenik ürün olduğu için klavyemi almadılar yazmış o yüzden ekledim. Tgyokty dedi: Arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle. Bu kadar şikayet varken neden forumda bu site yasaklanmıyor? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle haklısınız ama iş paraya bakıyor işte.
Tgyokty Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 884 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #12 €rkut dedi: Kesinlikle haklısınız ama iş paraya bakıyor işte. Genişletmek için tıkla... İtopya parasına bakar anladım ama forumla itopya arasında komisyon sözleşmesi mi var? Değerli yöneticilerimizin bu konuya el atması lazım sanki. İstanbulbilişim gibi itopyanın yasaklanması lazım diye düşünüyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör
€rkut dedi: Kesinlikle haklısınız ama iş paraya bakıyor işte. Genişletmek için tıkla... İtopya parasına bakar anladım ama forumla itopya arasında komisyon sözleşmesi mi var? Değerli yöneticilerimizin bu konuya el atması lazım sanki. İstanbulbilişim gibi itopyanın yasaklanması lazım diye düşünüyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör