Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
Corona döneminde çok fazla kişi İtopya'da kargo sıkıntısı yaşamıştı, bir ayda kargosu gelmeyenler bile vardı. Ama şuanda durumu düzeltmiş olabilirler, ayrıca siz klavye alacağınız içinde daha kısa bir sürede gelebilir ürün elinize.Bu ürünü almayı düşünüyorum. 2.30 saat sonra indirim bitecek. Son zamanlarda İtopya'dan alışveriş yapan var mı? Kaç günde kargoluyolar?![]()
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Ben de aynısını yazmaya gelmiştim.Allah'a emanet demek daha uygun olur. 2 gün de gelen de var 12 gün de gelende.
En geç 10 gün hocam. Ama 4-5 gün içerisinde geliyor. Konumuna bağlı olarak.Bu ürünü almayı düşünüyorum. 2.30 saat sonra indirim bitecek. Son zamanlarda İtopya'dan alışveriş yapan var mı? Kaç günde kargoluyolar?![]()
Alienware Pro AW768 Brown Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AW768-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
hocam yazı var ama kullanıcılar bu duruma ne diyor merak ettimCOVID-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Adlı yazı var yukarıda zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.