Çözüldü İtopya kargo süreleri nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ertmee

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu ürünü almayı düşünüyorum. 2.30 saat sonra indirim bitecek. Son zamanlarda İtopya'dan alışveriş yapan var mı? Kaç günde kargoluyolar?
Corona döneminde çok fazla kişi İtopya'da kargo sıkıntısı yaşamıştı, bir ayda kargosu gelmeyenler bile vardı. Ama şuanda durumu düzeltmiş olabilirler, ayrıca siz klavye alacağınız içinde daha kısa bir sürede gelebilir ürün elinize.

COVID-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Adlı yazı var yukarıda zaten:)

Bu ürünü almayı düşünüyorum. 2.30 saat sonra indirim bitecek. Son zamanlarda İtopya'dan alışveriş yapan var mı? Kaç günde kargoluyolar?
En geç 10 gün hocam. Ama 4-5 gün içerisinde geliyor. Konumuna bağlı olarak.

COVID-19 pandemisi ve yaşadığımız yoğunluk sebebiyle montaj gerektirmeyen siparişleriniz ortalama 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Adlı yazı var yukarıda zaten:)
hocam yazı var ama kullanıcılar bu duruma ne diyor merak ettim :D
Siparişi veriyorum.. hadi bakalım. Cuma gününe kadar gelsin. Ben OK'im :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı