İtopya kargo suresi

Seryannq

Centipat
Ayın 14'ü cumartesi gece toplayip sipariş verdiğim sistem maksimum kaç günde gelir arkadaslar?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah topladığın sistem arızalı gelmez.Bende 1 ay önce geldi arızalı geldi geri gönderdim 2 hafta etti kasamı kayıp ettiler galiba.Eğer kasanız arızalı gelirse geçmiş olsun size diyorum çok çekeceğiniz var.

En geç perşembe gelir, dikkat et İtopya'dan aldığınız ürünlerde sorun olma ihtimali diğer yerlere göre daha yüksek.

Kasayı alıp açarken lütfen videoya alın. Cihazınızın açılımını yaparken ve parçaları kontrol ederken de video kayıtta olmaya devam etsin. Daha önce sorun yaşayan arkadaşları baya uğraştırmışlardı elinizde kanıt olmuş olur. Bir problem olacağını sanmıyorum ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek çünkü birçok bileşen var cihazda.

Umarım 3-4 hafta beklemem öyle şikayetler var.
Cumaya kadar gelir insallah

Neden gün farkı var bu kadar?
Arkadaşlar çok doğru demiş video kaydı al.Eğer arızalı felan çıkarsa çok sıkıntı yaşarsın aslında videoda yaramaz bu itopya firmasının ilgisizliğinede.En azından birşey diyemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…