İtopya kargosu ne zaman gelir?

ahmetonuk621

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB VRAM 32 GB RAM RYZEN 5 5600 500GB SSD
Meslek
İşsiz
Gerçekten çok ama çok istediğim o bilgisayarı sonunda alabildim tek merak ettiğim konu ne zaman geleceği.
İstanbul'dayım evim Avrupa tarafında sizce 3 güne falan gelir mi?

Gerçekten çok ama çok istediğim o bilgisayarı sonunda alabildim tek merak ettiğim konu ne zaman geleceği.

İstanbul'daysa gün içinde gelir. İnce Hesap, Teknobiyotik, İtopya gibi yerler toplu kargo verdiği için belli olmaz ama genelde 2-3. Ben İncehesap'tan öyle alıyorum hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok doğru söylemiş geldiği gibi parçaları kontrol etmeyide unutma kargoyu alırken kutuda herhangi bir darbe yırtık vs olursa da tutanak tuttur.

Sağ olun.

Şimdiden yardımcı olan herkese ve olacak herkese teşekkür ederim.

Hayırlı olsun parça takma montaj test falan sonrası gelir muhtemelen 7 gün civarı sürer.

Sağ olun.

İstanbul'daysa gün içinde gelir. İnce Hesap, Teknobiyotik, İtopya gibi yerler toplu kargo verdiği için belli olmaz ama genelde 2-3. Ben İncehesap'tan öyle alıyorum hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

Teşekkür ederim.

Bir de tavsiyem bilgisayar gelince BIOS güncellemesi yapin onlar hızlı hızlı kuruduğu için BIOS Update yapamıyorlar.

Bir de tavsiyem bilgisayar gelince BIOS güncellemesi yapin onlar hızlı hızlı kuruduğu için BIOS Update yapamıyorlar.

Tamamdır hocam.

öncelikle hayırlı olsun özellikler nedir sistemin ?
AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC 8GB / 32GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX

Bir şey daha sormak istiyorum sipariş hazırlanıyor diyor o kaç güne hazırlanır?

Son düzenleme:
Geri
Yukarı