İtopya kulaklık iadesi alıyor mu?

metixve

Decapat
Daha fazla  
İtopya'dan kulaklık aldım BlackShark v2X. Ses kartım kotu galıba seslerı cok kotu verıyor. Nasıl iade edebilirim? Anakartım: Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 AM4.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan kulaklık aldım BlackShark v2X. Ses kartım kotu galıba seslerı cok kotu verıyor. Nasıl iade edebilirim? Anakartım: Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 AM4.
Kulaklıkları hijyen bahanesiyle almıyorlar.Adamlar iade kabul etmemek için çeşitli bahaneler üretiyorlar geçenleri 2 dk kullanmadığım fareyi paketinde hasar var bahanesiyle kabul etmediler . Hasar dedikleri şeyde bantını çıkarırken zeytin çekirdeği kadar yırtık.

Kulaklıkları hijyen bahanesiyle almıyorlar. Adamlar iade kabul etmemek için çeşitli bahaneler üretiyorlar geçenleri 2 dk kullanmadığım fareyi paketinde hasar var bahanesiyle kabul etmediler. Hasar dedikleri şeyde bandını çıkarırken zeytin çekirdeği kadar yırtık.

N11 Trendyol gibi sitelerde geri almıyorlar zatende İncehesap bu konuda sanki biraz daha iyiydi diye hatırlıyorum.

Kulaklıkları hijyen bahanesiyle almıyorlar. Adamlar iade kabul etmemek için çeşitli bahaneler üretiyorlar geçenleri 2 dk kullanmadığım fareyi paketinde hasar var bahanesiyle kabul etmediler. Hasar dedikleri şeyde bandını çıkarırken zeytin çekirdeği kadar yırtık.

Bende cok duydum oyle bahaneler oldugunu.O kadar çıkmazdayım ki şu an garantiye göndersem bişey yaparlar mı bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı