İtopya'dan kulaklık aldım BlackShark v2X. Ses kartım kotu galıba seslerı cok kotu verıyor. Nasıl iade edebilirim? Anakartım: Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 am4.
hocam kasanın on tarafında bulunan jak gırıslerınıde denedım arka taraftakıde fakat duzelmedı mıkrofonda cızırtı varmıs dıscord uygulaması uzerınden konusuyordukJak girişini biraz oynat istersen jakta problem olabilir anakartin iyi aslinda.
Hocam kasanın on tarafında bulunan jak gırıslerınıde denedım arka taraftakıde fakat duzelmedı mıkrofonda cızırtı varmıs Discord uygulaması uzerınden konusuyorduk.
Kulaklıkları hijyen bahanesiyle almıyorlar.Adamlar iade kabul etmemek için çeşitli bahaneler üretiyorlar geçenleri 2 dk kullanmadığım fareyi paketinde hasar var bahanesiyle kabul etmediler . Hasar dedikleri şeyde bantını çıkarırken zeytin çekirdeği kadar yırtık.İtopya'dan kulaklık aldım BlackShark v2X. Ses kartım kotu galıba seslerı cok kotu verıyor. Nasıl iade edebilirim? Anakartım: Gigabyte GA-A320M-S2H DDR4 AM4.
Kulaklıkları hijyen bahanesiyle almıyorlar. Adamlar iade kabul etmemek için çeşitli bahaneler üretiyorlar geçenleri 2 dk kullanmadığım fareyi paketinde hasar var bahanesiyle kabul etmediler. Hasar dedikleri şeyde bandını çıkarırken zeytin çekirdeği kadar yırtık.
Kulaklıkları hijyen bahanesiyle almıyorlar. Adamlar iade kabul etmemek için çeşitli bahaneler üretiyorlar geçenleri 2 dk kullanmadığım fareyi paketinde hasar var bahanesiyle kabul etmediler. Hasar dedikleri şeyde bandını çıkarırken zeytin çekirdeği kadar yırtık.
Az ve boğuk geliyor dimi sesi? Bendede o sorun var V2 kullanmama rağmen. Alc 887 var bendeBende cok duydum oyle bahaneler oldugunu.O kadar çıkmazdayım ki şu an garantiye göndersem bişey yaparlar mı bilmiyorum
Aynen hocam nokta atışı yaptınız.Sorunu nasıl fixleyeceğimi bulamadım 1.3k verdım ona yanıyorum şu anAz ve boğuk geliyor dimi sesi? Bendede o sorun var V2 kullanmama rağmen. Alc 887 var bende
Reyiz benim masaüstünde oluyor h310 anakart ama laptopta olmuyor h610 olanda bence anakart ile alakalı. Maalesefki laptopta kullanıyorum anakarti iyi diye.Aynen hocam nokta atışı yaptınız.Sorunu nasıl fixleyeceğimi bulamadım 1.3k verdım ona yanıyorum şu an![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.