İtopya monitör iadesini kabul edilmedi

itopyanefreti

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
msi g272 qpf e2
MSI monitörü iki tane ölü piksel yüzünden iadeye yolladım fakat kargo kutusunun içine köpük yerleştirmemiştim kargo onlara ulaşırken hasar gördü ve şimdi geri bana yollayacaklar. Ne yapmam lazım? Sonuçta kusurlu ürün gönderdiler niye iade almıyolar anlamıyorum. Demek ki ölü piksel içeren monitörleri tekrar satışa koyuyorlar.

MSI monitörü iki tane ölü piksel yüzünden iadeye yolladım fakat kargo kutusunun içine köpük yerleştirmemiştim kargo onlara ulaşırken hasar gördü ve şimdi geri bana yollayacaklar. Ne yapmam lazım? Sonuçta kusurlu ürün gönderdiler niye iade almıyolar anlamıyorum. Demek ki ölü piksel içeren monitörleri tekrar satışa koyuyorlar.

Ürünün kendisinde herhangi bir zarar var mı?

Bu konuda yapabileceğin maalesef hiçbir şey yok. Ben de internetten satış yapıyorum ve ürünün içerisindeki içerikten 1 vida dahil eksik olsa iadeyi reddedebilme hakları var, yanı sıra sen ürünü koruyan ana malzemeyi koymamışsın ve ürünün hasar görmesi senin suçun. Bu yüzden geçmiş olsun. Satıcı insiyatifine bağlı kutuda bir kesik bile olsa ben bu ürünü bu kutuyla satamam diyerekten iadeyi reddedebilir.

Bu konuda yapabileceğin maalesef hiçbir şey yok. Ben de internetten satış yapıyorum ve ürünün içerisindeki içerikten 1 vida dahil eksik olsa iadeyi reddedebilme hakları var, yanı sıra sen ürünü koruyan ana malzemeyi koymamışsın ve ürünün hasar görmesi senin suçun. Bu yüzden geçmiş olsun. Satıcı insiyatifine bağlı kutuda bir kesik bile olsa ben bu ürünü bu kutuyla satamam diyerekten iadeyi reddedebilir.

THH'ye başvursa bir şey çıkar belki sonuçta ürün de ayıplı mal 1 ölü piksel bile yeterli ama dediğin gibi kutu vs zarar gördüyse o iş zor karışık bir duruma girmiş arkadaş.

Kusurlu ürünü şartlar ne olursa olsun geri almayacaksanız müşteri memnuniyeti diye belirtmeyin o zaman

Kusurlu ürünü şartlar ne olursa olsun geri almayacaksanız müşteri memnuniyeti diye belirtmeyin o zaman

Senin suçun, düzgün paketleme yapmamışsın. Yapabileceğin hiçbir şey yok.

Şartlar ne olursa olsun tabiki iade almazlar ben tüketici olarak itopyaya hak veriyorum bu durumda monitör gibi hassas bir donanımı nasıl olurda köpüksüz yollarsınız anlayamadım.

Hocam hak talep edebilmen için ürünü hasarsız bir şekilde ulaştırmanız gerekiyordu aynı şeyi bende yaşamıştım. Yani haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi dikkat etmek lazım çok kırılgan cihazlar bunlar.

Eğer ulaşım sağlayıp ilkte ürün hasarlı geldi iadeye gönderiyorum deseydiniz farklı olurdu ama tahminimce sadece ölü piksel nedeniyle iade başlatmışsınız. Adamların önüne kırık hasarlı bir ürün gelirse sebebi siz olmuş oluyorsunuz. Onu da almazlar diye düşünüyorum ki benim ürünümü almadılar.

Düzgün paketlemediğin için ürün hasar görmüşse tabi almaz. 2 ölü piksel var diye monitörü çöpe atmıyorlar. Yenileme merkezine gider, yeni panel takılıp yollanır bitti gitti.

THH ye versen de iş çıkmaz çünkü ürünü düzgün geri göndermek senin sorumluluğun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı