Balladjumbo Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 İyi günler. İtopya'dan SSD almayı düşünüyorum montaj ve sürücü yükleme yapıyorlar mı, yapıyorsa ücreti nedir bilen yazabilir mi?
İyi günler. İtopya'dan SSD almayı düşünüyorum montaj ve sürücü yükleme yapıyorlar mı, yapıyorsa ücreti nedir bilen yazabilir mi?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #2 Yani bunun için kasayı alıp İtopya'ya mı götürmeyi düşünüyorsun? 2 vida büküp SATA ve güç kablosunu takacaksın. Bu yani.
Yani bunun için kasayı alıp İtopya'ya mı götürmeyi düşünüyorsun? 2 vida büküp SATA ve güç kablosunu takacaksın. Bu yani.
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 16 Ocak 2025 #3 2 vida için götürmeye değmez 5 dk lık iş
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 Balladjumbo dedi: İyi günler. İtopya'dan SSD almayı düşünüyorum montaj ve sürücü yükleme yapıyorlar mı, yapıyorsa ücreti nedir bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et basit bir video izleyerek kendiniz yapabilirsiniz bence
Balladjumbo dedi: İyi günler. İtopya'dan SSD almayı düşünüyorum montaj ve sürücü yükleme yapıyorlar mı, yapıyorsa ücreti nedir bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et basit bir video izleyerek kendiniz yapabilirsiniz bence
Y YavuzOxy Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #5 Götürdüğüne değmez.