İtopya müşteri hizmetleri telefon numarası kapalı mı?

Müş. hizmetlerini aradım. 80 kişilik sıra 1 saatte bitti. Bana söyleneni söylüyorum, depolarını taşımışlar 1 hafta boyunca kargo yapamamışlar. Ayın 20. günü sipariş verdiğimi görünce çok özür dileriz beyefendi moduna da girdi. Özellikle sordum; "Stokta olmayan ürünleri mi sattınız?"diye, bana firmalarla kampanyalı stok üzerinden zaten anlaşmalarının olduğunu söylediler. Yani normalde zaten 2-3 iş günü sonra kargoya verilecekti İtopya'ya stoğun gelmesi ile beraber. Normalde sonrasında kargoya vereceklermiş, ama depo taşındı için verilememiş özet bu. Buna rağmen bana en geç cumaya kadar kargoya vereceklerini söylediler. "Depo taşırken kampanya yapmayacaksın kardeşim o zaman." diyecektim, karşımdaki bayan olunca üstelemedim. Sonuçta depo bizden kaynaklı değil. ' hafta sonra da yapabilirlerdi indirim. Patron araba alacak herhalde, bir daha asla alışveriş yapmam.
 
1606897425394.png

Benim de 20.11.2020 de verdiğim sipariş hala kargoda değil arkadaşlar :/
 
Kargoya vermeleri epey sürüyor. Ben bu durumun farkına vardığımda "Siparişi iptal et" butonundan seri bir şekilde iptal edip 2 tane mail gönderdim, birkaç gün sonra döndüler ve siparişi iptal ettiler. Verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Gittim başka yerden sipariş ettim, ettiğim gün kargolandı ve ertesi gün elime ulaştı. Bunu firmayı kötülemek için söylemiyorum, zamanında alışverişlerim oldu ve sağolsunlar memnun da kaldım. Ama belirli dönemlerde gerçekten insanın canını sıkıyorlar. Depolarının taşınması ve şu an yaşanan Covid pandemi süreci mazeret gösterilemez. Depo taşınıyorsa, ürünün kargolanması ve müşteriye ulaştırılması gecikebilirse böyle olağanüstü bir durum müşteriye önceden söylenir. Anasayfada depo taşınıyor yazıyor ama o reklamların en sonuna koymuşlar. Yani kör bir şekilde "maksat ellerine para geçsin" yazmak istemiyorum ama durum gerçekten öyleymiş gibi duruyor. Bazı arkadaşlar 10 gün falan yazmış, şaka herhalde. Kabul edilebilir bir süre değil.

Müşteri hizmetlerine ulaş ulaşabilirsen... Hadi ulaştın, 2-3 dakika sonra konuşma kesiliyor. Diğer müşterilere de zaman vermek için hani. İyi güzel de, operatör kargo kodunu veremeden kesildi telefon. Ne anlamı kaldı müşteri hizmetlerinin?

Nisan-Mayıs aylarındaki İtopya karmaşasını hatırlayanlar vardır. Covid gerekçesiyle hiç beklemediğimiz bir sipariş yağmuruna tutulduk demişlerdi ve hazırlıklı olmadıklarını söylemişlerdi. Gayet doğal, burada hiçbir sorun yok. Haklı oldukları noktalar var. Ama şu an Aralık ayındayız. Değişen bir şey yok. Gerçekten bu süreçte hem onların hem müşterilerinin karşılaştıkları sorunları çözmek için bu Nisan-Aralık ayları arasındaki bunca zaman ne yaptılar? İlginç.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı