Merhabalar. İtopya'dan hazır sistem sipariş etmiştim 2 gün önce. Bugün netkargo firmasına verildiğini öğrendim siteden. İtopya'nın sitesindeki siparişim nerede kısmına basınca netlogistic sayfasından bu gönderi numarası için kargo detayına ulaşılamamıştır, tekrar deneyiniz. Hatası alıyorum. Daha önce böyle bir hata alan oldu mu?
Kargo takip numarası sipariş numarasıyla aynı mı oluyor hocam. İlk defa sipariş veriyorum itopyadan bulamadım. Sipariş numarasını dediğiniz gibi yazdım Hatalı bir gönderi numarası girdiniz, düzelterek tekrar deneyiniz. Hatası veriyor
Bugün tekrar denedim aynı hatayı aldım. Sizde düzeldi mi?
Kargo takip numarası sipariş numarasıyla aynı mı oluyor hocam. İlk defa sipariş veriyorum itopyadan bulamadım. Sipariş numarasını dediğiniz gibi yazdım Hatalı bir gönderi numarası girdiniz, düzelterek tekrar deneyiniz. Hatası veriyor
Hayır. Site üzerinden --> Siparişlerim --> Sipariş Durumu --> Siparişim Nerede? kısmının üstüne tıklayın sonra açılan linkin sonundaki numarayı kopyalayıp attığım sitedeki kutucuğa yapıştırın.
Hayır. Site üzerinden --> Siparişlerim --> sipariş Durumu --> Siparişim Nerede? Kısmının üstüne tıklayın sonra açılan linkin sonundaki numarayı kopyalayıp attığım sitedeki kutucuğa yapıştırın.
Teşekkürler hocam buldum sonunda sorgulattığım zaman Bu gönderi henüz firmamız tarafından teslim alınmamıştır. Diye yazı çıkıyor dağıtıma gönderilecek şube mi almamış onu anlayamadım
Teşekkürler hocam buldum sonunda sorgulattığım zaman Bu gönderi henüz firmamız tarafından teslim alınmamıştır. Diye yazı çıkıyor dağıtıma gönderilecek şube mi almamış onu anlayamadım