İtopya OEM sistemle alınan ekran kartına macun sürüyor mu?

YuanXi

Yoctopat
Daha fazla  
ASUS Dual GeForce RTX 5070 OC Edition 12 GB GDDR7 DLSS 4 192 bit ekran kartı.

İtopya'dan aldığım OEM sistemin içinde bulunan ekran kartı bu, işlemci macunlu olarak fabrikadan çıkıyor öyle takılıyor diye biliyorum ama bu ekran kartları hakkında pek bir şey bulamadım açıkçası.
Yarın veya 2 gün sonra elime ulaşmış olur montajlı olarak, ama benim termal macunum yok. İtopya test ederken bu ekran kartının içine de macun sürüyor mu yoksa ekran kartları işlemciler gibi fabrika çıkışlı macunlu mu oluyor?
Cevaplayan olursa çok sevinirim.🥲

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartları fabrika çıkışlı macunlu olarak gelir hocam. Eğer soğutucunuz demonte bir şekilde gelmiyorsa onun da macunu sürülü bir şekilde gelir.

Anladım teşekkür ederim cevap için, umarım demonte gelmez ve düzgün gelir ilk defa kasa topladım (toplamak pek olmuyorda özelleştirdim OEM'i biraz).
Öğrenmeye çalışıyorum artık bir şeyleri. 🥲

Hocam işlemci soğutucunuz stok soğutucu veya sıvı soğutma ise montajlı bir şekilde gelir. Ancak kule tipi soğutucu aldıysanız muhtemelen demonte gelecektir. Ama endişe etmenize gerek yok kurulumları basit video izleyerek yapabilirsiniz.

Ekran kartları fabrika çıkışlı macunlu olarak gelir. Macun yenileneceği zaman eğer garanti bitmemişse mutlaka servise yaptırın. Her kartta var mı bilmiyorum ama güvenlik bandı oluyor. Garanti bitmeden içini açarsan servis garanti dışı bırakabilir.

Hocam işlemci soğutucunuz stok soğutucu veya sıvı soğutma ise montajlı bir şekilde gelir. Ancak kule tipi soğutucu aldıysanız muhtemelen demonte gelecektir. Ama endişe etmenize gerek yok kurulumları basit video izleyerek yapabilirsiniz.
Kule tipi aldım, anladım öyle olacak o zaman mecburen izleyip kendim yapıcam.
Ekran kartları fabrika çıkışlı macunlu olarak gelir. Macun yenileneceği zaman eğer garanti bitmemişse mutlaka servise yaptırın. Her kartta var mı bilmiyorum ama güvenlik bandı oluyor. Garanti bitmeden içini açarsan servis garanti dışı bırakabilir.
Bunu da öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim, İstanbul uzak kalıyor ama yapacak bir şey yok garantisinden faydalanmak gerekir.
Isı dereceleri çok yükseldiğinde mi macunun yenilenmesi gerektiğini anlarım peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı