İtopya Open V18 vs Yusuf Kayaalp sistem

aclp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iki sistemden birisini almak istiyorum. İlk sormak istediğim bu fiyatlara bu sistemleri almak mantıklı mı? Cevap evet ise, sizce hangisi ve neden tercih edilmeli?

Merhaba, bu fiyata göre bence iyi sistemler. Alınabilir çok benzer bir sistem ben de kullanıyorum. Bende de i3 12100F ve RTX 3060Ti var. 2 yıl önce ucuz ve güçlü diye almıştım hala da alınabileceğini düşünüyorum. Hangisini alayım dersen intel + nvidia olan ilk sistem çok daha güçlü diye biliyorum. İşlemciler arasında çok fark yok sanırım ama ekran kartları arasında küçümsenmeyecek fark var. RTX 3060 daha iyi bir tercih olur. Zaten RX 6600 8GB, RTX 3060 12 GB'mış bu açıdan bile Nvidia daha mantıklı bir tercih olur.

Merhaba, bu fiyata göre bence iyi sistemler. Alınabilir çok benzer bir sistem ben de kullanıyorum. Bende de i3 12100F ve RTX 3060Ti var. 2 yıl önce ucuz ve güçlü diye almıştım hala da alınabileceğini düşünüyorum. Hangisini alayım dersen intel + nvidia olan ilk sistem çok daha güçlü diye biliyorum. İşlemciler arasında çok fark yok sanırım ama ekran kartları arasında küçümsenmeyecek fark var. RTX 3060 daha iyi bir tercih olur. Zaten RX 6600 8GB, RTX 3060 12 GB'mış bu açıdan bile Nvidia daha mantıklı bir tercih olur.
bende böyle düşünüyorum açıkçası. Ekran kartlarını ayrı ayrı tek başına satın almaya kalktığımız zaman bu 3060'lı model ekran kartı, diğerinin neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor. Anakart konusunda emin olamadım sadece acaba bir özelleştirme yapmak gerekli mi..

Yeni konular

Geri
Yukarı