İtopya Razer BlackShark V2 garanti/değişim süreci nasıl ilerlemeli?

herhangi bir dönüş oldu mu aynı sorunu yaşıyorum garantiye yollamak üzereyim
Hocam ben Ağustos 13'de monitörümü garantiye yollaması için İtopyaya vermiştim, eksiksiz içeriğiyle beraber (köpüğü dahil). Yaklaşık on dört gün sonra ürün değişimi yapıp geri iade ettiler. Fakat problem şurada; beni kimse arayıp ürün değişimi veya para iadesi olarak iki seçenek sunmadan direkt sadece ürün değişimi yapmışlardı. Benim de istediğim zaten buydu, ürün değişimi. Fakat belki de para iadesi de isteyebilirdim? Monitör kutusuna yazdığım yazıda da ürün değişim istediğimi yazmıştım diye hatırlıyorum sanırım ondan dolayı arayıp sormamış olabilirler. Kısacası yasal 20 iş günü içerisinde garanti süreci halledildi ve monitör benim elime sorunsuz ulaştı, bir problem yaşamadım ben. Hafta sonlarını saymazsak toplamda on dört günde sorun çözüldü.

Ben de monitörümü ölü piksel sebebiyle gönderdim. Değişim istedim. 14 Eylül Cumartesi günü teslim edildi kendilerine. 5 iş günü içerisinde size bilgi verip işleme alacaklar dediler. Bugün 3. iş günü ses yok. İşleme alıp değerlendirme sonucunu vs. nasıl öğreniyoruz? Arıyorlar mı mail mi atıyorlar yoksa sistemde mi görünüyor ben de bunu merak ediyorum.

Ben de monitörümü ölü piksel sebebiyle gönderdim. Değişim istedim. 14 Eylül Cumartesi günü teslim edildi kendilerine. 5 iş günü içerisinde size bilgi verip işleme alacaklar dediler. Bugün 3. iş günü ses yok. İşleme alıp değerlendirme sonucunu vs. nasıl öğreniyoruz? Arıyorlar mı mail mi atıyorlar yoksa sistemde mi görünüyor ben de bunu merak ediyorum.
Eğer İtopyaya gönderdiyseniz bir müşteri hizmetlerini arayıp sorun, zaten İtopya sizi durumu için hiç aramaz ki. Genelde sizin müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmeniz gerekir. Ben müşteri hizmetlerini ilk aradığımda garantide olduğunu öğrenmiştim.

Eğer İtopya'ya gönderdiyseniz bir müşteri hizmetlerini arayıp sorun, zaten İtopya sizi durumu için hiç aramaz ki. Genelde sizin müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmeniz gerekir. Ben müşteri hizmetlerini ilk aradığımda garantide olduğunu öğrenmiştim.

WhatsApp hattı ile görüştüğümde 5 iş günü içerisinde kayıt açarlar size bilgi verirler dedikleri için aramadım ben de kimseyi. Bir arayayım bakalım ne diyecekler.

Aradım. Değişim iade kararı verilmiştir info@itopya.com' a mail atın onlar gerekli yönlendirmeleri yapacak dediler. Yazdım henüz bir dönüş yok.

Son düzenleme:
WhatsApp hattı ile görüştüğümde 5 iş günü içerisinde kayıt açarlar size bilgi verirler dedikleri için aramadım ben de kimseyi. Bir arayayım bakalım ne diyecekler.

Aradım. Değişim iade kararı verilmiştir info@itopya.com' a mail atın onlar gerekli yönlendirmeleri yapacak dediler. Yazdım henüz bir dönüş yok.
Geri dönüş aldınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı