İtopya Razer BlackShark V2 garanti/değişim süreci nasıl ilerlemeli?

Süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ben de kulaklığımı mobil App uygulaması üzerinden desibel ölçer ile ölçtüm.
500 Hz 2 desibel oynama.
1000Hz 4 desibel oynama.
2000Hz 5 desibel oynama.
5000Hz 5 desibel oynama.
10000HZ 10 desibelden fazla oynamakta.

Hocam ne yaptınız? En son v3 kraken pro ile değişim önermişlerdi. Aldınız mı aynısı mı istediniz? Ben de bu hafta ya da önümüzdeki hafta göndereceğim de ona göre.

Hocam BlackShark V2 ESL Edition kulaklığı Bilkom garantiye verdim " merhaba, cihazınızın kontrolleri sonrası kulaklık diyaframlarının arızalı olduğu tespit edilmiştir. Cihazınzın garanti kapsamında raporlaması gerçekleştirilmiştir. " dediler süreç nasıl ilerleyecek ürün İtopya'dan alınma daha düşük bir kulaklık ile değişim yapılmaz umarım.

Hocam BlackShark V2 ESL Edition kulaklığı Bilkom garantiye verdim " merhaba, cihazınızın kontrolleri sonrası kulaklık diyaframlarının arızalı olduğu tespit edilmiştir. Cihazınzın garanti kapsamında raporlaması gerçekleştirilmiştir. " dediler süreç nasıl ilerleyecek ürün İtopya'dan alınma daha düşük bir kulaklık ile değişim yapılmaz umarım.
Hocam benim kulaklıkta Blackshark V2 Special Edition, bende göndereceğim 2 hafta içinde. Acaba hangisini önerecekler merak ettim. Benimki de Bilkom garantili. Size hangisini önerdiklerini buraya beni etiketleyip mutlaka haber eder misiniz?

Bir de ya aynı model ya üst model önermeleri gerekiyor. V2 pro modeli talep edebilirsiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum şahsen. Süreci benimle de paylaşmanızı bekliyorum.

Hocam benim kulaklıkta BlackShark V2 Special Edition, bende göndereceğim 2 hafta içinde. Acaba hangisini önerecekler merak ettim. Benimki de Bilkom garantili. Size hangisini önerdiklerini buraya beni etiketleyip mutlaka haber eder misiniz?

Bir de ya aynı model ya üst model önermeleri gerekiyor. V2 Pro modeli talep edebilirsiniz. Ben öyle yapmayı düşünüyorum şahsen. Süreci benimle de paylaşmanızı bekliyorum.

Hocam benim de Bilkom garantili İzmir halkapınar bilkoma götürdüm ürünü bugün servis ile görüştüm işte tamir olmaz değişim olur dediler umarım İtopya düşük model teklif etmez biliyorum muadili yoksa üst model vermeleri lazım ama malum Türkiye burası uğraşasım gelmiyor tüketici hakem heyeti ile 2-3 ay sürer çünkü sorunsuz şekilde muadili veya üst modeli verirler umarım.

Hocam benim de Bilkom garantili İzmir halkapınar bilkoma götürdüm ürünü bugün servis ile görüştüm işte tamir olmaz değişim olur dediler umarım İtopya düşük model teklif etmez biliyorum muadili yoksa üst model vermeleri lazım ama malum Türkiye burası uğraşasım gelmiyor tüketici hakem heyeti ile 2-3 ay sürer çünkü sorunsuz şekilde muadili veya üst modeli verirler umarım.
Hocam benim razer klavye çift basıyordu. Bilkoma göndermiştim. Değişim yaptı Bilkomun kendisi. Yani itopyanın kendisi yapmak zorunda değil. Siz rica edin. Mecburen ya aynısıyla ya da üst modeli ile değişim yapacaklar. Olmadı tüketici mahkemesine vereceğinizi söyleyin alt ürünle değişirlerse. Süreci paylaşmanızı bekliyorum hocam. Etiketleyin mutlaka.

Hocam benim Razer klavye çift basıyordu. Bilkoma göndermiştim. Değişim yaptı Bilkom'un kendisi. Yani İtopya'nın kendisi yapmak zorunda değil. Siz rica edin. Mecburen ya aynısıyla ya da üst modeli ile değişim yapacaklar. Olmadı tüketici mahkemesine vereceğinizi söyleyin alt ürünle değişirlerse. Süreci paylaşmanızı bekliyorum hocam. Etiketleyin mutlaka.

Tamam hocam durumu buraya yazacağım umarım Bilkom'un kendisi değiştirir İtopya ile muhatap olmak istemiyorum açıkçası.

@cengizovic hocam bugün öğlen 1 de Bilkom sonuçlandı ürüne değişim/iade raporu çıkmış WhatsApp üzerinden PDF dosyası olarak tarafıma iletildi. Bende İtopya müşteri hizmetlerini aradım destek@itopya adresine ürünümün faturası ve destek iade raporunu PDF olarak göndermem söylendi ben de mail attım ürünün para iadesi istemediğimi muadili veya üst model ile değişim yapılmasını talep ettim müşteri hizmetleri 1-3 gün arasında dönüş yapılır dedi bekliyorum umarım sıkıntı çıkmaz haberdar edeceğim geri kalan gelişmeleri.

Son düzenleme:
Tamam hocam durumu buraya yazacağım umarım Bilkom'un kendisi değiştirir İtopya ile muhatap olmak istemiyorum açıkçası.

@cengizovic hocam bugün öğlen 1 de Bilkom sonuçlandı ürüne değişim/iade raporu çıkmış WhatsApp üzerinden PDF dosyası olarak tarafıma iletildi. Bende İtopya müşteri hizmetlerini aradım destek@itopya adresine ürünümün faturası ve destek iade raporunu PDF olarak göndermem söylendi ben de mail attım ürünün para iadesi istemediğimi muadili veya üst model ile değişim yapılmasını talep ettim müşteri hizmetleri 1-3 gün arasında dönüş yapılır dedi bekliyorum umarım sıkıntı çıkmaz haberdar edeceğim geri kalan gelişmeleri.
Hocam bende Gaming.gen.tr üzerinden almıştım. İtopya ve Gaming.gen.tr hiç üst model ya da birebir değişim konusunda güven vermiyorlar açıkcası. Genelde iade ücreti veriyorlar zaten kulaklık fiyatı uçtu gitti.
Bilkom'a yazmayı denediniz mi? Siz değiştirin ürünü diye, benim klavyeyi onlar değişmişti. Forumda bir kişi daha var onun kulaklığını da Bilkom değişmişti.
İade istemediğinizi belirtmekte iyi yapmışsınız hocam. Umarım değişim yaparlar. Bende sizin kadar mutlu olurum. Bekliyorum süreci sizinle.

@cengizovic selamlar hocam. 27 Aralık 2024 tarihin de ürünün faturası ve değişim raporu gönderdiğim destek@itopya ve info@itopya adresleri henüz geri dönüş sağlamadılar. Cevap bekliyorum tüketici hakem heyeti ile uğraşmak istemiyordum ama uğraşacağız gibi gözüküyor telefon ile ulaşmaya çalışırsın 45 kişi beklersin mail atarsın günler haftalar geçer geri dönüş sağlanmaz bakalım bir süre daha bekledikten sonra tüketici hakem heyetine başvuracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı