İtopya siparişi 2 gündür "faturalanıyor" kısmında görünüyor

17 şubatta kargoya verildi. 19 Şubatta elime ulaştı. Ürünü denedim tekniğe yolladım,15 gün sonra teknikten iade istiyorken geri geldi, geri gitti. Sonra tekrar geri geldi, bu sefer sikayet var ile ulaşım sağladım. Ürün tekrar gitti. Kontrol edildi ve 22 martta iade onaylandı.

Hala faturalanıyor gözüküyor. Kargo firmasının SMS atmasına bak.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-27 021334.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-27 021334.png
    32,6 KB · Görüntüleme: 26
17 şubatta kargoya verildi. 19 şubatta elime ulaştı. Ürünü denedim tekniğe yolladım, 15 gün sonra teknikten iade istiyorken geri geldi, geri gitti. Sonra tekrar geri geldi, bu sefer sikayet var ile ulaşım sağladım. Ürün tekrar gitti. Kontrol edildi ve 22 Mart'ta iade onaylandı.

Hala faturalanıyor gözüküyor. Kargo firmasının SMS atmasına bak.

Hocam kargo firması değil de İtopya siparişiniz kargoya verilmek üzere diye SMS atmış 2 gün önce.

İtopya'da işler biraz geç ilerliyor. Büyük ihtimal yarın verilir kargoya.

İnşallah hocam.

1 kere fan alayım dedim 2 gün ses yok telefonla aradım neymiş 1 hafta sürermiş kargoya vermeleri. Sonra iptal edip Amazon'dan aldım aynı fanı ertesi gün elimdeydi. İtopya geniş firma relax. Paraya doyan firma olduğu için biz böyleyiz işine gelen alsın modundalar.

1 kere fan alayım dedim 2 gün ses yok telefonla aradım neymiş 1 hafta sürermiş kargoya vermeleri. Sonra iptal edip Amazon'dan aldım aynı fanı ertesi gün elimdeydi. İtopya geniş firma relax. Paraya doyan firma olduğu için biz böyleyiz işine gelen alsın modundalar.

Diğer firmalara göre sipariş ettiğim kulaklık ucuz olduğu için öyle bir şansım yok.

Diğer firmalara göre sipariş ettiğim kulaklık ucuz olduğu için öyle bir şansım yok.
İtopya ile uğraşmamak için İtopyadan 2000 TL'Ye alacağım kulaklığı hepsiburadan 3000 TL'ye aldım. a günü akşamı 18:00 da kargo yola çıktı, b günü sabah 10:00 da geldi. Müthiş hızlıydı. Ve sorunsuz gelmişti.

Yeni konular

Geri
Yukarı