İtopya sistem gönderim süreci nasıldır?

Hatwm

Decapat
Daha fazla  
İtopya'dan daha yeni bir hazır sistem siparişi verdim. Tabii meblağ büyük olduğu için bir de huyumdur ki aşırı tedirginim. Daha dün aksam sipariş ettik bugün sistem faturalandırılıyor mesajı aldık hazırlanıyor yani. Demek istediğim kargo süreci hızlı ve sıkıntısız olur mu? Elime hemen geçmesini istiyorum, şikayetvar sitesinde bir sürü şikayet gördüm bilgilenmek istiyorum. Umarım hızlı gelir. Bilen varsa aydınlatırsa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir şey aldığınızda Şikayetvar sitesine bakmanızı önermem. Dünyanın en i3'yi yeri de olsa tonla şikayet görürsünüz. Ben hazır sistem aldığımda 6 gün gibi bir sürede gelmişti.

Öncelikle bu hafta elinize ulaşmaz. çünkü kargo alımı kapandı bu saate. Yarın verirler ise minimum pazartesi salı günü elinizde olur. Aldığınız ürüne bağlı olarak 2 kutu gelir. Birinde monte kasanız, diğerlerinde boş sistem parçaları kutuları ve kutulu ekran kartınız. Mönitor kulaklık vesaire aldıysanız daha fazla kutu gelebilir. Bu arada hayırlı olsun, hangi sistemi aldınız?

Bu sistemi aldım sadece kasa sipariş ettim. Umarım bir sorun yaşamam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230823-233607_Chrome.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…