İtopya teknik servis işlevsizliği

Yaşadığım probleme ait konu:

Bu sorunun çözülmemesi üzerine İtopya'ya iade talebinde bulundum. Ürünü iade almak yerine teknik servise yollamışlar ve sadece 4 saat "PassMark performance test" çalıştırıp bir hata alamayınca bana geri göndermişler . Ancak önceki konuda belirttiğim sorunlar çözülmemiş. Şimdi tekrar iade talebinde bulundum. Sürecin devamı nasıl işleyecek bilmiyorum sizlerin bana bu konuda bir tavsiyesi varsa dinlemek bilmek isterim.

Ürünü iade ederken sorun olduğunu söylerseniz teknik servise gitmeden iade olmaz. Beğenmediğim için iade etmek istiyorum deseydiniz keşke.

Ürünü iade ederken sorun olduğunu söylerseniz teknik servise gitmeden iade olmaz. Beğenmediğim için iade etmek istiyorum deseydiniz keşke.
İade şartlarında hazır sistemlerde teknik bir aksaklık olmadığı sürece iade edilmediği yazıyor zaten. Ben beğenmediğimi söyleseydim zaten hiç iade edemem bu koşuldan dolayı. Ancak problem olmasına rağmen problem yok yazıp bana geri göndermeleri çok zoruma gitti.

Bunu bilmiyordum hocam üzüldüm duruma. İsterseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…