İtopya ürün kargoya verilmedi

yiğit ünver

Decapat
İtopyadan aldığım BOOST-MAA Marka 4140 TL ödediğim bilgisayar geçen hafta salı almıştım fakat bu hafta oldu, kargoya dahi verilmemiş?

Sorduğum zaman Cuma kesin verilir denildi.

Sonra cumartesi oldu Cumartesi kesin verilir denildi.

Pazartesi kesin verilir denildi.

Fakat hala verilmedi? Beni dolandırdı mı bu site ne yapmam gerekiyor? Hala gelmedi çıldıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece siz sipariş vermiyorsunuz siteden. O sistemler toplanıp test yapılıp paketlenip kargoya veriliyor. Biraz mantıklı düşününce gecikme gayet anlaşılabilir bir durum.

İtopya güvenilirdir ama belli ki bir sıkıntı olmuş. Yetkili birine ulaşabilirseniz müşteri hizmetlerinden sorunu çözerler.
Bir siteye guvenilir demek bu kadar kolay olmamali. Baskasi senin yorumunu ciddiye alip alisveris yaptiginda sorun yasarsan sen mi karsilayacaksin zarari?

Sadece siz sipariş vermiyorsunuz siteden. O sistemler toplanıp test yapılıp paketlenip kargoya veriliyor. Biraz mantıklı düşününce gecikme gayet anlaşılabilir bir durum.
Zaten arkadaş sipariş verdiğinde ona göre bir sıraya alınarak gün verilmiştir. Cuma, cumartesi, pazartesi 3 gün de kargoya verilecek dediler ve vermedilerse başka insanlara öncelik tanınmıştır yada bazı insanlar işini doğru yapmamıştır.

Hadi bir parça da sorun çıktı cuma demişler cumartesi olur anlarım ama pazartesi hala ürün gelmedi diyor arkadaş. Ayrıca eğer sistemde windows yok ise en fazla yapacakları bios görüntüsüne bakıp kapatmak olur öyle test mest olduğunu sanmıyorum.

Farazi konuşmak oluyor bu. Yoğunluk olduğunda veya çalışan bir kişinin hastalığı bile günlerce bir siparişin çıkamamasına neden oluyor. Anlayış göstermek gerekiyor.

Az sabır brom, ellerinde kalmamışlardır. Tedarik etme sürecinde sıkıntı yaşamışlardır. Büyük ihtimal..

Ben de yaptim. Memnun kaldim evet ama asla guvenilir diyemem. Daha once burada biri harddisk almis faturasiz gondermisler ve bozuk cikmis.

Bir siteye guvenilir demek bu kadar kolay olmamali. Baskasi senin yorumunu ciddiye alip alisveris yaptiginda sorun yasarsan sen mi karsilayacaksin zarari?
Ne güzel söylemişsin ağzına sağlık alırken salı günü almıştım cuma kesin verilir dediler yarın oldu cumartesi oldu pazartesi dediler pazartesi oldu ürün kargolanmadı dediler

Salı gününe kadar salı günü en sonunda dedim çocuk mu oynatıyosunuz diye tam tarih verin dedim.

ve montajın yeni bittiğini söylediler akşam 5 de anca kargoya verilmişti

10 Gün civarı beklettilr 3-4 gün olmasına rağmen

Ben memnun fazla kalmadım inşallah doğru yollarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…