İtopya VOK-ARC sistem alınır mı?

Ben aynı sistemi alacağımda sistemi zorlamasam PSU beni ne kadar götürür?

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Acele etmedin. fiyatıda güzel. Artık düşünmeyi bırakıp, gelince tadını çıkarmaya bak.
Evet, buna ek olarak da samsung Odyssey G5 27" modelini aldım. profesyonel oyuncu değilim ama 2k çözünürlükte de tatmin edici sonuçlar alabileceğimi düşünüyorum sizce de mümkün müdür?

Ben aynı sistemi alacağımda sistemi zorlamasam PSU beni ne kadar götürür?

2018'de aldığım Rampage PSU'lu kasa var ve 5 seneyi geçti hala çalışıyor. Kuzenime vermiştim geçen evlerine gittim Valorant oynuyordu. 5 sene olmuş ve 1 kere temizlememişti hem de.
2x8 GB RAM, 500GB SSD ve 6 tane fan satın aldım ona. Sonra kasayı çıkarıp temizledim.
Hatta sistemi yazayım sana.
AMD Ryzen 1600.
MSI Radeon RX 580 Armor.
ASUS Prime B450M-K
2x8 GB 3200MHz RAM (öncesi 8 GB DDR3tü)

Kasanın önceki ve sonraki halini attım. PSU için kötü yorumlar yapıyorlar her zaman ama söylenenler kesin şeyler değil. Yani birçok kişi bu PSU'ları kullanıyor zaten.

Son olarak vok Arc sistemi gerçekten güzel bir sistem olmuş. i5 bir işlemci ile uzun yıllar kullanılır.

Dosya Ekleri

• IMG-20221019-WA0009.jpg
    IMG-20221019-WA0009.jpg
    193,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20221028-WA0006.jpg
    IMG-20221028-WA0006.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Riske girip aldım ama bu fiyata daha iyi bir seçenek de olmadığını düşünüyorum. Stok hemen bitmedi bu durumdan biraz şüphelendim acaba hızlı mı karar verdim diye ama bilemiyorum.

Hayırlı olsun.
Sistemi kulanıyorsanız eĝer.
Performansı nasıl?
Herhangi bir sorun ile karsılastiniz mi?
Almak isteyenlere önerir misiniz şu an 1200TL daha pahali olarak eklenmiş siteye.
Cevaplarsaniz sevinirim :)

Hayırlı olsun.
Sistemi kulanıyorsanız eĝer.
Performansı nasıl?
Herhangi bir sorun ile karsılastiniz mi?
Almak isteyenlere önerir misiniz şu an 1200TL daha pahali olarak eklenmiş siteye.
Cevaplarsaniz sevinirim :)
merhaba, sağ olun. sistemin performansı beni tatmin etti açıkçası. gta v oynama şansım oldu 2k çözünürlükte high grafiklerde 80 fps civarı alıyorum. belki daha iyi performans 3060 ile mümkün ama bu fiyatlara hâlâ mantıklı sanırım..

Merhaba, sağ olun. Sistemin performansı beni tatmin etti açıkçası. GTA V oynama şansım oldu 2K çözünürlükte high grafiklerde 80 FPS civarı alıyorum. Belki daha iyi performans 3060 ile mümkün ama bu fiyatlara hâlâ mantıklı sanırım.

GTA 5 DX12 değil, DXVK modu kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5 DX12 değil, DXVK modu kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
keşke daha önce bilseydim oyunun hikayesini bitirdim. yine de çok teşekkürler.. tekrardan söylemek gerekirse şu an için intel ekran kartı almak mantıklı geleceğe yatırım bir nevi. yeni driver güncellemeleri ile daha iyi olacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı