eerrorcode Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Merhaba, İtopya'da bir sistem sipariş ettim ama aynı gün daha iyisi çıktı aynı fiyata ve iptal talebi oluşturdum. İptal talebim kaç günde onaylanir?
Merhaba, İtopya'da bir sistem sipariş ettim ama aynı gün daha iyisi çıktı aynı fiyata ve iptal talebi oluşturdum. İptal talebim kaç günde onaylanir?
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 24 Mayıs 2023 #2 eerrorcode dedi: Merhaba, İtopya'da bir sistem sipariş ettim ama aynı gün daha iyisi çıktı aynı fiyata ve iptal talebi oluşturdum. İptal talebim kaç günde onaylanir? Genişletmek için tıkla... İtopya müşteri hizmetlerini arayıp net bir tarih/gün alınması daha doğru olur. Burada birisi 1 hafta önce yapmış sonuç almış olsa bile değişiklik gösterebilir sonuçta. En net bilgiyi 1. ağızdan almalısınız.
eerrorcode dedi: Merhaba, İtopya'da bir sistem sipariş ettim ama aynı gün daha iyisi çıktı aynı fiyata ve iptal talebi oluşturdum. İptal talebim kaç günde onaylanir? Genişletmek için tıkla... İtopya müşteri hizmetlerini arayıp net bir tarih/gün alınması daha doğru olur. Burada birisi 1 hafta önce yapmış sonuç almış olsa bile değişiklik gösterebilir sonuçta. En net bilgiyi 1. ağızdan almalısınız.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #3 Benim para iadem 5 günde gerçekleşmişti.