E emrre.exe Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #11 Rezanix dedi: Teşekkür ederim. Evet, ismim Enes, tanışıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... TPD kapanıncaya kadar yıllarca beraberdik Burada karşılaşmayı hiç beklemiyordum Bykaosx ismini hatırlar mısın bilmem
Rezanix dedi: Teşekkür ederim. Evet, ismim Enes, tanışıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... TPD kapanıncaya kadar yıllarca beraberdik Burada karşılaşmayı hiç beklemiyordum Bykaosx ismini hatırlar mısın bilmem
Rezanix Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #12 emrre.exe dedi: TPD kapanıncaya kadar yıllarca beraberdik Burada karşılaşmayı hiç beklemiyordum Bykaosx ismini hatırlar mısın bilmem Genişletmek için tıkla... Aaaa hatırlamaz olur muyum Güzel zamanlardı. Ben de beklemezdim, büyük tesadüf olmuş.
emrre.exe dedi: TPD kapanıncaya kadar yıllarca beraberdik Burada karşılaşmayı hiç beklemiyordum Bykaosx ismini hatırlar mısın bilmem Genişletmek için tıkla... Aaaa hatırlamaz olur muyum Güzel zamanlardı. Ben de beklemezdim, büyük tesadüf olmuş.
4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #13 Rezanix dedi: Aaaa hatırlamaz olur muyum güzel zamanlardı. Ben de beklemezdim, büyük tesadüf olmuş. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende İtopya'dan sistem topladım hem de her parçasıyla birlikte benim bilgisayarda sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim?
Rezanix dedi: Aaaa hatırlamaz olur muyum güzel zamanlardı. Ben de beklemezdim, büyük tesadüf olmuş. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende İtopya'dan sistem topladım hem de her parçasıyla birlikte benim bilgisayarda sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #14 426733 dedi: Merhaba bende İtopya'dan sistem topladım hem de her parçasıyla birlikte benim bilgisayarda sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Paranoyaya gerek yok. Garantiye gönderdiğiniz üründe faturayı da koyarsınız, bir sıkıntı kalmaz. Ben İtopya'nın 2. el ürün satacağını çok sanmıyorum. İnsanlarımız aldıkları cihazlarda sorun çıkınca nedense satıcıya da bir garez besliyorlar. Değişik.
426733 dedi: Merhaba bende İtopya'dan sistem topladım hem de her parçasıyla birlikte benim bilgisayarda sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Paranoyaya gerek yok. Garantiye gönderdiğiniz üründe faturayı da koyarsınız, bir sıkıntı kalmaz. Ben İtopya'nın 2. el ürün satacağını çok sanmıyorum. İnsanlarımız aldıkları cihazlarda sorun çıkınca nedense satıcıya da bir garez besliyorlar. Değişik.