sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Mart 2023 #1 Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı?
aykutab10 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 sezarxt dedi: Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu hafta sonu gelir diye tahmin ediyorum. Umarım kırık bir cihazla karşılaşmazsınız veya geldik yoktunuz mesajıyla.
sezarxt dedi: Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu hafta sonu gelir diye tahmin ediyorum. Umarım kırık bir cihazla karşılaşmazsınız veya geldik yoktunuz mesajıyla.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 22 Mart 2023 #3 Hazır sistemler toplamda 5-6 gün içerisinde ulaşıyor.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Mart 2023 #4 Berkay Krz dedi: Hazır sistemler toplamda 5-6 gün içerisinde ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hazırlanma ve kargo ile mi yoksa sadece kargodan gelmesi mi? aykutab10 dedi: Bu hafta sonu gelir diye tahmin ediyorum. Umarım kırık bir cihazla karşılaşmazsınız veya geldik yoktunuz mesajıyla. Genişletmek için tıkla... Umarım sorunsuz gelirde uğraşmam.
Berkay Krz dedi: Hazır sistemler toplamda 5-6 gün içerisinde ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hazırlanma ve kargo ile mi yoksa sadece kargodan gelmesi mi? aykutab10 dedi: Bu hafta sonu gelir diye tahmin ediyorum. Umarım kırık bir cihazla karşılaşmazsınız veya geldik yoktunuz mesajıyla. Genişletmek için tıkla... Umarım sorunsuz gelirde uğraşmam.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 22 Mart 2023 #5 sezarxt dedi: Hazırlanma ve kargo ile mi yoksa sadece kargodan gelmesi mi? Genişletmek için tıkla... Hazırlama ve kargo dahil. Ben cumartesi almıştım cuma günü gelmişti.
sezarxt dedi: Hazırlanma ve kargo ile mi yoksa sadece kargodan gelmesi mi? Genişletmek için tıkla... Hazırlama ve kargo dahil. Ben cumartesi almıştım cuma günü gelmişti.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Mart 2023 #6 Berkay Krz dedi: Hazırlama ve kargo dahil. Ben cumartesi almıştım cuma günü gelmişti. Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi sipariş ettim. Siz nerede yaşıyorsunuz hocam?
Berkay Krz dedi: Hazırlama ve kargo dahil. Ben cumartesi almıştım cuma günü gelmişti. Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi sipariş ettim. Siz nerede yaşıyorsunuz hocam?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 22 Mart 2023 #7 sezarxt dedi: Bende cumartesi sipariş ettim. Siz nerede yaşıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben Afyonluyum hocam.
sezarxt dedi: Bende cumartesi sipariş ettim. Siz nerede yaşıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Ben Afyonluyum hocam.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 22 Mart 2023 #8 Berkay Krz dedi: Ben Afyonluyum hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, ıspartya da cuma gelir o zaman. Teşekkür ederim.
Berkay Krz dedi: Ben Afyonluyum hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, ıspartya da cuma gelir o zaman. Teşekkür ederim.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 22 Mart 2023 #9 sezarxt dedi: Anladım hocam, ıspartya da cuma gelir o zaman. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
sezarxt dedi: Anladım hocam, ıspartya da cuma gelir o zaman. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
MBurak21 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #10 sezarxt dedi: Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kaç günde kargoya verildi hocam?
sezarxt dedi: Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kaç günde kargoya verildi hocam?