M MightyLeita Femtopat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #11 Cursor dedi: Windows deneme sürümü yüklü gönderiliyor çünkü göndermeden önce test yapılıyor. Genişletmek için tıkla... denem sürümü biterse ne oluyor?
Cursor dedi: Windows deneme sürümü yüklü gönderiliyor çünkü göndermeden önce test yapılıyor. Genişletmek için tıkla... denem sürümü biterse ne oluyor?
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #12 MightyLeita dedi: Peki i5 13400F mi daha iyi yoksa 5600 mü? Genişletmek için tıkla... Fazla fark yok i5 13400F iyidir ancak işlemci gücüne ihtiyacınız yoktur diye tahmin ediyorum. MightyLeita dedi: Denem sürümü biterse ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows orijinal lisans almanız gerekiyor ya da çoğu kişinin yaptığı gibi ucuza key alıp etkinleştirmeniz gerekiyor.
MightyLeita dedi: Peki i5 13400F mi daha iyi yoksa 5600 mü? Genişletmek için tıkla... Fazla fark yok i5 13400F iyidir ancak işlemci gücüne ihtiyacınız yoktur diye tahmin ediyorum. MightyLeita dedi: Denem sürümü biterse ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows orijinal lisans almanız gerekiyor ya da çoğu kişinin yaptığı gibi ucuza key alıp etkinleştirmeniz gerekiyor.
E etu256 Femtopat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #13 MightyLeita dedi: sistem yüklemek derken onun içinde bir ücret ödememiz gerekiyormu ve bu işlem uzunmu sürer pek bilgisayardan anlamıyorumda peki bu sıvı soğutmanın sıvısını bir zaman sonra değiştirmemiz gerekicekmi? Genişletmek için tıkla... 4 yıl sıvı soğutma kullandım.Sıvısına falan hiç bakmadım,bir problem olmadı.
MightyLeita dedi: sistem yüklemek derken onun içinde bir ücret ödememiz gerekiyormu ve bu işlem uzunmu sürer pek bilgisayardan anlamıyorumda peki bu sıvı soğutmanın sıvısını bir zaman sonra değiştirmemiz gerekicekmi? Genişletmek için tıkla... 4 yıl sıvı soğutma kullandım.Sıvısına falan hiç bakmadım,bir problem olmadı.