İtopya'dan alınan kulaklık nasıl iade edilir?

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese Merhabalar! 2020 Kasım ayında İtopya Beylikdüzü'nden Rampage Comfort aldım. Bugün kulaklıktan bir parça çıktı ve kulaklığın sol tarafı sallanıyor. Bunu nasıl garantiye yollayabilirim? Tam olarak bu olaylar nasıl işliyor?

Herkese merhabalar! 2020 Kasım ayında İtopya beylikdüzü'nden Rampage Comfort aldım. Bugün kulaklıktan bir parça çıktı ve kulaklığın sol tarafı sallanıyor. Bunu nasıl garantiye yollayabilirim? Tam olarak bu olaylar nasıl işliyor?

Üzerinden biraz zaman geçmiş alacaklarını sanmıyorum ama destek birimine ulaş ulaşsan bile yine ancak 15 16 günde sana dönerler.

Ben aldığım kulaklığı İtopya'ya gönderdim, onlar da servisine gönderdi. Sonra iade mi değişim mi olacağını sordular. 14 günü geçmemişti daha. Göndermek için sitedeki iade et yazısına basıp İtopya'yı arayıp kargo kodu istiyorsunuz. Sorununu yazıp ve yanına faturasının 2 fotokopisini de koyup gönderiyorsunuz. 14 günü geçtiği için belki değişiklik olabilir ama benim yaptıklarım böyleydi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı