- Makaleler
- 1
Sipariş iptal olmuş bence hocam.Hocam kredi kartından parada kesilmemiş normal mi?
Sipariş iptal olmuş bence hocam.Hocam kredi kartından parada kesilmemiş normal mi?
Hocam iptal olsa iptal oldu falan yazar kargoya verildi yazıyor.Sipariş iptal olmuş bence hocam.
O zaman neden para çekmediler ki hocam? Acaba verdiler de kargo sisteme düşmedi mi? Garip iş.Hocam iptal olsa iptal oldu falan yazar kargoya verildi yazıyor.
Net çözümü iletisime geçmek galiba ancak bana monitör elinde sonunda ulaşması lazım süreç normal bir şekilde işliyor suçlu ben değilim.O zaman neden para çekmediler ki hocam? Acaba verdiler de kargo sisteme düşmedi mi? Garip iş.
Net çözümü iletisime geçmek galiba ancak bana monitör elinde sonunda ulaşması lazım süreç normal bir şekilde işliyor suçlu ben değilim.
Hocam ne yaptınız bir gelişme var mı?Net çözümü iletisime geçmek galiba ancak bana monitör elinde sonunda ulaşması lazım süreç normal bir şekilde işliyor suçlu ben değilim.
Mesaj atmışlar sipariş numarasını atin diye para icin banka ile görüşün yazmışlar bende direk aradım siparişiniz hazırlanmış kargoyu bekliyor dedi para için bankanızla görüşün dedi.Vallahi parayı almazlarsa işime gelirHocam ne yaptınız bir gelişme var mı?
Mesaj atmışlar sipariş numarasını atin diye para icin banka ile görüşün yazmışlar bende direk aradım siparişiniz hazırlanmış kargoyu bekliyor dedi para için bankanızla görüşün dedi. Vallahi parayı almazlarsa işime gelir![]()
Hocam sistem değil monitör acaba sadece bende mi oldu bu olay.Hediye sistem XD şimdiden hayırlı olsun hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.