crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 İşlemci satın almak için uğraşıyorum. Taksik, sanal kart, normal kart hepsini denedim. Bu iğrenç hatayı aşamıyorum. Paket hatalı(expdate) Yapı Kredi.
İşlemci satın almak için uğraşıyorum. Taksik, sanal kart, normal kart hepsini denedim. Bu iğrenç hatayı aşamıyorum. Paket hatalı(expdate) Yapı Kredi.
KS KS crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #11 XPLSG dedi: Siteye laf atmanıza gülüyorum şu ana kadar 20-30 ürün siparişi verdim en az ve hiç sorun yaşamadım tek bir hatadan her şeye çamur atmayın. Genişletmek için tıkla... He sen sorun yaşamadın. Ben yaşadım diye gülüyorsun. Mantıklı. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Siteye laf atmanıza gülüyorum şu ana kadar 20-30 ürün siparişi verdim en az ve hiç sorun yaşamadım tek bir hatadan her şeye çamur atmayın. Genişletmek için tıkla... He sen sorun yaşamadın. Ben yaşadım diye gülüyorsun. Mantıklı.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 13 Mayıs 2022 #12 crazymurat34 dedi: He sen sorun yaşamadın. Ben yaşadım diye gülüyorsun. Mantıklı. Genişletmek için tıkla... Şaçmalamayın tek bir hata yüzünden siteye iğrenç demeye hakkın yok ondan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
crazymurat34 dedi: He sen sorun yaşamadın. Ben yaşadım diye gülüyorsun. Mantıklı. Genişletmek için tıkla... Şaçmalamayın tek bir hata yüzünden siteye iğrenç demeye hakkın yok ondan bahsediyorum.
KS KS crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #13 XPLSG dedi: Şaçmalamayın tek bir hata yüzünden siteye iğrenç demeye hakkın yok ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... O zamam o hata olmamalı. Di mi? Dikkatli okursanız. Sadece siteden bahsetmedim. Bankayı da suçladım. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Şaçmalamayın tek bir hata yüzünden siteye iğrenç demeye hakkın yok ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... O zamam o hata olmamalı. Di mi? Dikkatli okursanız. Sadece siteden bahsetmedim. Bankayı da suçladım.